Social Icons

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ατρόμητος Κρανιδίου-ΑΕΚ Ερμιονίδας 4-0

Την νίκη με 4-0 κατέκτησε στην παρθενική του εμφάνιση ο
Ατρόμητος Κρανιδίου απέναντι στην ΑΕΚ Ερμιονίδας για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου στην Β΄ Κατηγορία Αργολίδας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία του Κώστα Μπατάκου υποστηρίζοντας  κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ ότι ήταν φάουλ στον τερματοφύλακα  , στην φάση του πέναλτι ότι ο Χαλούβας έπεσε μόνος του και στο τέταρτο γκολ ο Κούσης ήταν σε οφθαλμοφανέστερη θέση οφσάιντ.

Στο 11΄λεπτό δυνατό σούτ του Μπάζου  η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μουράτη.
Στο 21΄λεπτό κεφαλιά του Λαφιώτη ύστερα από κόρνερ του Κατσάβελα η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στάπα.
Στο 29΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Cuni η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στάπα άουτ.
Στο 38΄λεπτό ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ σε μία φάση ου οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν ότι έγινε επιθετικό φάουλ από τον Kala στον Μουράτη. Συγκεκριμένα έγινε μια σέντρα από δεξιά , ο Μουράτης φάνηκε να ελέγχει την μπάλα , αυτή του έφυγε, ο Kala με προβολή την πήρε  αυτή έφτασε στον Χαλούβα πού με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στο 50΄λεπ΄το ο Cuni με φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι , εκεί πετάχτηκαν τρείς παίκτες των φιλοξενούμενων χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν.
Στο 55΄λεπτο ο Κούσης με δυνατό σούτ από το ύψος της περιοχής  έκανε το 2-0.
Στο 80΄λεπτό ο Χαλούβας μπήκε από αριστερά στην περιοχή της ΑΕΚ και εκεί τον ανέτρεψε ο Cuni . Ο διαιτητής Μπατάκος έδωσε την εσχάτη των ποινών ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κούσης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 89΄λεπτό ο Μπάζος με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Κούση απέναντι από τον Μουράτη και με πλασέ έγινε το τελικό 4-0 μέσα σε νέες διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΚ για οφσάιντ στον σκόρερ.
Ατρόμητος Κρανιδίου : Στάπας, Σαράντος, Παπασταύρου, Ελένης, Σκαλτσάς, Kala , ( 85΄Μολάι), Τσούλπι, Μπίμπας, ( 85΄Χότζα), Κούσης, Μπάζος, Χαλουβας.

ΑΕΚ Ερμιονίδας : Murati, Νικεδήμας, Δεδάκης, Cuni, Μέλλος, Σαλιάσι, Μόρογλου, Κατσλαβελας, Λαφιώτης,( 82΄Ηλιάδης),  Αθανασούλας, Σωτηρόπουλος ( 85΄Μειντάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates