Social Icons

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Μαγεία Ποσειδώνα στα Δίδυμα .Κέρδισε τον Τροιζηνιακό με 3-2 και συνεχίζει το εκπληκτικό σερί .


Για μια ακόμα αγωνιστική ο Ποσειδώνας Διδύμων συνέχισε
το εκπληκτικό σερί που έχει δημιουργήσει από την δεύτερη αγωνιστική και κέρδισε μέσα στα Δίδυμα  τον Τροιζηνιακό με σκορ 3-2. Και τα πέντε γκολ του αγώνα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο όπου και έγινε ένα πολύ καλό παιγνίδι  Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα έπεσε χωρίς ωστόσο να αλλάξει το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί πού άνοιξαν το σκορ στο 12΄λεπτό όταν ο Σταματέλος με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε τον Καραμάνη απέναντι από τον Χρήστου και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ . Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση και όχι μόνο ισοφάρισαν αλλά και πήραν «κεφάλι» στο σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Συγκεκριμένα δύο λεπτά αργότερα ο Κέλλης συνδυάστηκε άψογα με τον Μπροδήμα και ο αρχηγός των γηπεδούχων με πλασέ έκανε το 1-1. Πρίν συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι από το γκόλ της ισοφάρισης ο Κέλλης με νέο σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1. Στο 30΄λεπτό ο Tresa  με δυνατό σούτ έστειελ την μπάλα στα δίχτυα του Αντονόπουλου για να γίνει το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν δύο λεπτά πριν το φινάλε του 17χρονου Σωτήρη Μαρίνη.
Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου, Μπροδήμας (90’ Hida),  Μπάρδης , Κοτσοβός, Μούγιος, Κουτσούκος, Κέλλης, Κοροντίνης,( 87΄Οικονομόπουλος),  Μέλση,  ( 60΄Σ.Κονδύλης), Αντωνόπουλος, Tresa.

Τροιζηνιακός  (Δ.Καραμάνης): Αντωνόπουλος- Μπατζάβαλης (60’ Δελαπόρτας), Μαρίνης Καλύβας, Δ. Σαμπάνης,  Τόκι,  ( 80΄Καρνέζης), Σούχλας, Σταματέλος , Καραμάνης,  Κατσέλη, Δ. Σαμπάνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates