Social Icons

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Εύκολο απόγευμα για τον Ο.Φ.Ηλιοκάστρου. Κέρδισε τον Πρωτέα με 3-0.

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου με θύμα αυτή την φορά
τον Πρωτέα με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την κυριαρχία σε όλο τον αγώνα , ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και έτσι πέτυχαν την δεύτερη τους νίκη σε τρείς αγώνες.
Στα θετικά του αγώνα είναι οι συμμετοχή του 14χρονου Δημήτρη Δεστέ αλλά και των νέων παιδιών πού θα επανδρώσουν την ομάδα για τα επόμενα χρόνια όπως είναι ο 16χρονος Βασίλης Μούγιος και ο 17χρονος Δημήτρης Μπουγιούρας.
Στο 6΄λεπτό οι «μελανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με πολύ ωραία λόμπα του Παύλου Σαράντου κάνοντας το 1-0.
Στο 7΄λεπτό ο διαιτητής Δρούζας ακύρωσε σωστά γκολ του Σαράντου ως επιθετικό φάουλ .
Στο 60΄λεπτό ο Νικολίτσας έδιωξε πλασέ του Σαράντου πού είχε βγει τετ α τετ .
Στο 71΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Biro η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπουγιούρας με νέο σουτ έστειλε εκ νέου την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Στο 81΄λεπτό ο Biro  με τον Μπουγιούρα έπαιξαν άψογα το ένα δύο με τον δεύτερο να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Νικολίτσα και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
Δύο λεπτά αργότερα ( 83΄) ο Κατσάβελας πλαγιοκόπησε την άμυνα των φιλοξενούμενων και την κατάλληλη στιγμή «έκοψε» την μπάλα στο πέναλτι και ο Μπουγιούρας που καιροφυλακτούσε με πλασέ έκανε το τελικό 3-0.  
Ο διαιτητής Χρήστος Δρούζας ήταν άψογος.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου  : Χρ.Σαλογιάννης, Παπανδριανού, Μούγιος ( 50΄Μπουγιούρας), Τζανής, Μέλλος, Περτζεγκάι,Νικεδήμας, Biro, ( 83΄Δεστές),  Σαράντος,( 60΄Φραγκος),   Δορμπάρης, Κατσάβελας.(85 Στ.Σαλογιάννης)

Πρωτέας  : Νικολίτσας, Δελλής, Δέρμας, Κούγιας, Κατσικάρης, (80΄Π.Χριστόπουλος), Γεώργας, Μποζιονέλος, Πιττερός, Μαργιόλας, ( 50΄Διαμαντής, 75΄Ντεβές), Οικονόμου, Κατσιδράμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates