Social Icons

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Με δύο γκολ του Κέλλη ο Ποσειδώνας Διδύμων κέρδισε με 3-0 τον συνονόματό του στον Πόρο.

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε στον Πόρο ο Ποσειδώνας Διδύμων απέναντι
στον συνονόματο του Ποσειδώνα Πόρου με 3-0. Η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του φετινού πρωταθλήματος με 20 γκολ έναντι 24 της Ένωσης Λέρνας.
Το πολύ σκληρό τερέν του γηπέδου του Πόρου, σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα, δυσκόλεψε για ένα ημίχρονο τους παίκτες των φιλοξενουμένων, οι οποίοι κατάφεραν μεν να βγάλουν αρκετές φάσεις για γκολ, όμως το τελικό κοντρόλ ήταν λάθος, με αποτέλεσμα να λήξει το α' ημίχρονο με 0-0. Πολύ νωρίς στο δεύτερο η έξυπνη κάθετη πάσα του Αντωνόπουλου στον Κέλλη που ξέφυγε από τους αντιπάλους και άνοιξε το σκορ, έκανε εύκολη τη συνέχεια, αφού οι αντεπιθέσεις που έβγαιναν ήταν πολύ επικίνδυνες. Με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά, ο Ποσειδώνας . Διδύμων, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν ουσιαστικά και με ανεβασμένο ηθικό και ενθουσιασμό, περιμένουν το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Κοιλάδα, ένα παιχνίδι που σχεδόν δεν φανταζόταν ότι θα χαρακτηρισόταν σαν ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ...!!!

Στο 12΄λεπτό δυνατό σουτ του Κέλλη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζάνου.
Στο 20΄λεπτό σέντρα του Στρατηγού από αριστερά πρόλαβε ο Μούγιος πριν γίνει απειλητικός ο Στάικος.
Στο 27΄λεπτό ο Μπροδήμας με σουτ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζάνου.
Στο 31΄λεπτό σούτ του Αντωνόπουλου ύστερα από πάσα του Κέλλη η μπάλα πολύ άουτ.
Στο 43΄λεπτό σέντρα του Tresa από δεξιά ο Κέλλη έπιασε κεφαλιά για να διώξει εντυπωσιακά ο Τζάνος.
Στο 50΄λεπτό ο Μπροδήμας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Αντωνόπουλο πού σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Τζάνου.
Στο 52΄λεπτό έξυπνη κάθετη πάσα του Αντωνόπουλου στον Κέλλη που ξέφυγε από τους αντιπάλους και με με πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.
Στο 70΄ λεπτό σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μπροδήμας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Τζάνο για να γίνει το 0-2.
Στο 82΄λεπτό η ομάδα των Διδύμων ολοκλήρωσε τον θρίαμβό της όταν ο Μπροδήμας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Κέλλης με σούτ ζευγάρωσε τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας το τελικό 0-3.
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και άλλα τέρματα όμως οι επιθετικές προσπάθειες από Αντωνόπουλο , Μπροδήμα και Κέλλη δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Ποσειδώνας Πόρου : Τζάνος, Λόλας,( 66΄Ρούσσος), Πάνου, Βούτσας, Βλάχος, ( 46΄Δρούγκας), Αναγνωστόπουλος, Myslim, Στάικος,( 86΄Καίκας), Χατζόπουλος, Dapi, Στρατηγός ( 74΄Τριμπόνιας).
Ποσειδώνας Διδύμων ( Ν.Μητροσύλης) : Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης,( 75΄Οικονομόπουλος),  Κοτσοβός, ( 87΄Προσύλης) Μούγιος, Κουτσούκος, Κέλλης, Κοροντίνης, ( 83΄Hida), Μέλσι, Αντωνόπουλος, Tresa( 68΄Σ.Κονδύλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates