Social Icons

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ηττα του Ποσειδώνα Διδύμων από τον Ατρόμητο στο Παναρίτι με 2-1. Βράζουν τα Δίδυμα με την διαιτησία του Σκιαδά, και των βοηθών του .

Φωτό Αρχείου
Με πολλά παράπονα από το διαιτητικό τρίο γύρισε η
-ελλιπής- αποστολή του Ποσειδώνα Διδύμων από το Παναρίτι, στο παιχνίδι με τον τοπικό Ατρόμητο, όπου και γνώρισε μια άδικη ήττα με 2-1.
Στο α' ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, χωρίς επιτυχία. Με τρεις καλές στιγμές η ομάδα των Διδύμων, με τον Κέλλη που αστόχησε σε μια δυνατή κεφαλιά και ύστερα από κοντά σε φάουλ του Μπροδήμα, ενώ δυνατό σουτ του Κοτσοβού, κατέληξε άουτ.  Η πολύ καλή απόδοση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου συνοδεύτηκε από ένα γκολ του Β. Μπροδήμα στο 60 λεπτό αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού ότι κι αν έκαναν οι παίκτες του Ποσειδώνα, η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Αιτία, η αστοχία των Κέλλη, Μπροδήμα και Κοτσοβού σε εκπληκτικά τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά και οι διαιτητικές αποφάσεις με τις οποίες ακυρώθηκε ένα κανονικότατο γκολ, σαν επιθετικό φάουλ αλλά και ανακόπηκαν πάμπολλες επιθέσεις με ανύπαρκτα οφσάιντ. Ο εκνευρισμός δεν άργησε να έρθει και σε συνδυασμό με την ισοφάριση από τον Κλειούφη στο 70 λεπτό με πλασέ , οι γηπεδούχοι πίστεψαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα και πίεσαν για να το πετύχουν. Ότι δεν κατάφερναν οι επιθετικοί του Ποσειδώνα, το κατάφερε ο αρχηγός και καλύτερος παίκτης των γηπεδούχων, Θ. Γκολέμης, ο οποίος στο 81΄ λεπτό σε κόρνερ του Μίχου πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο  δοκάρι και έκανε το τελικό 2-1. Κάποιες φάσεις πού σημάδεψαν τον αγώνα ήταν το δοκάρι του Μαρκάκη στο 36΄ λεπτό και μία ευκαιρία του Καζά στο 91΄λεπτό όταν πέρασε και τον Χρήστου το πλασέ πού έκανε έστειλε την μπάλα άουτ.

Να τονιστεί ότι ποδοσφαιριστές και πάγκοι, αποχώρησαν αγκαλιασμένοι, όμως οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ποσειδώνα προς τους τρεις αρνητικούς πρωταγωνιστές, ήταν κάτι παραπάνω από έντονες.
                 
*Έξαλλοι οι παίκτες του Ποσειδώνα, κατηγορούσαν στο τέλος τον διαιτητή Σκιαδά, τον οποίο άκουσαν να λέει σε επιθετικό των γηπεδούχων, μετά από μια πολύ καλή ευκαιρία... "Τι έχασες ρε μλκ..."...!!!!!


Ποσειδώνας Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας , Κονδύλης Αν., Κοτσοβός, Μπάρδης, Κουτσούκος, Κέλλης,  Κοροντίνης, Μέλση,   Αντωνόπουλος, Hida (35' Δαγρές 46' λ.τρ. Κονδύλης Σ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates