Social Icons

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας-Σπέτσες 2-0

Με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε
την ομάδα των Σπετσών με σκορ 2-0. Για μία άλλη αγωνιστική οι γηπεδούχοι έχασαν στην έδρα τους πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν με αποκορύφωμα την φάση του πέναλτι στο 40 λεπτό.
Στο 7΄λεπτό ο Νάτσης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Γιαννακόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 15΄λεπτό  σούτ του Νάτση μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μουράτης προσωρινά η μπάλα έφτασε στον Α.Οψιμούλη πού έκανε νέο σουτ για να φύγει η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μουράτη.
Στο 25΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάτση απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Βιγκλιάρης με κεφαλιά σώζοντας την ομάδα των Σπετσών από σίγουρο γκολ.
Στο 32΄λεπτό έδιωξε πλασέ του Νάτση από το σημείο του πέναλτι έδιωξε σωτήρια ο Μουράτης.
Στο 39΄λεπ΄το μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Νάτσης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μουράτη. Το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι .
Στο 44΄λεπτό  δυνατό σουτ του Α.Οψιμούλη απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Μουράτης.
Στο 58΄λεπ΄το απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιγλιάρη δεν ανησύχησε ο Αλευράς.
Στο 74΄λεπτό  ο Μάλαμας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά ο Σχοινάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μουράτη και στην επαναφορά ο ίδιος με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ λυτρώνοντας τους γηπεδούχους. 1-0
Στο 86΄λεπτό  κάθετη μπαλιά του Χατζησταύρου στον Α.Οψιμούλη πού μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Μουράτη για να γίνει το τελικό 2-0.
Η διαιτησία του Εμ.Καπετάνου ήταν άριστη.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης)  Αλευράς, Κούκλας, Α.Οψιμούλης. Κουτσαύτης, Kala ( 50΄Μέγας), Ι.Οψιμούλης, Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, ( 63΄Χατζησταύρου), Σχοινάς, Νάτσης, Μπάζος (67΄Μάλαμας).

Σπέτσες : Μουράτης, Σουλιάς. Παπανδρέου, Μέξης, Βιγκλιάρης, Τριπολιτσιώτης, Κεφαλλονίτης, Κουμπέγια,Παπαδέας, Κομπόγιωργας, Παρεμουζιάν ( 63΄Μλάζντοφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates