Social Icons

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Θανάσης Στάικος : " Θέλουμε τους ανθρώπους της Ερμιονίδας να βοηθήσουν την ομάδα¨.

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο

προπονητής της Ερμιονίδας Θανάσης Στάικος κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου αμέσως μετά την λήξη του νικηφόρου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αιολικό . 

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ των άλλων :  

"Εδώ θέλω να πω κάτι για την δική μου την ομάδα , γιατί ζούμε εδώ και δύο μήνες μαζί με τα παιδιά μία κατάσταση παράξενη και ελπίζω να ακουστεί εκεί στην περιοχή μας στην Ερμιονίδα . Με αυτό το αποτέλεσμα , με την εμφάνιση πού έκαναν τα παιδιά έδωσαν ένα μήνυμα στους ανθρώπους εκεί της περιοχής οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και οικονομικά και οργανωτικά αλλά δυστυχώς για δύο μήνες η ομάδα είναι μόνη της. Ελπίζω αυτή η νίκη εναντίων του Αιολικού να τους αφυπνίσει , να έρθουν κοντά , να βοηθήσουν κυρίως τα παιδιά και η Ερμιονίδα να έχει ακόμα  μία αξιοπρεπέστερη πορεία όπως έχει συνηθίσει όλο τον κόσμο. "
Οσο αφορά για την συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών από την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας ανέφερε :

"Φέραμε πολλά παιδιά από την περιοχή τα οποία όλα αυτά τα χρόνια είναι στην ανυποληψία , δεν τους πιστεύει κανείς , δεν θεωρεί κάποιος από το τοπικό ότι κάποιος μπορεί να παίξει στην Γ Εθνική , λες και όλοι αυτοί πού έπαιξαν ξεκίνησαν από την Α Εθνική. Και έτσι βάλαμε αυτά τα παιδιά όπως είναι δίπλα μου ο Τρέσα πού σκόραρε κιόλας , στο ντεμπούτο του . Γιατί ΌΧΙ νέα παιδιά από την περιοχή μας ή και λίγο πιο μακριά , να τους δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν , να τους δει η υπόλοιπη Ελλάδα ." 
Για την συνέχεια της πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε :
"Τώρα που θα φτάσει η Ερμιονίδα δεν το ξέρουμε , εμείς θέλουμε να αποφύγουμε περιπέτειες πού είναι δύσκολο , να πλασαριστούμε όσο μπορούμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και παιγνίδι με παιγνίδι θα μας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε , ότι δείξουμε στο γήπεδο αυτο θα πάρουμε στο τέλος,"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates