Social Icons

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Πάνω από 250 συμμετοχές ο ποδηλατικός αγώνας δρόμου Ερμιονίδας.


Με την συμμετοχή πάνω από 250 αθλητών 
θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου οι ποδηλατικοί αγώνες δρόμου πού θα ξεκινήσουν από την ιχθυόσκαλα της Κοιλάδας.

Το Δελτίο


Στην μνήμη του εμπνευστή των αγώνων Ιατρού Χρήστου Ι. Σκορδή.


Η Κοινωφελής Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με την συμμετοχή της ποδηλατικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Κρανιδίου και της εκκλησίας της Κοιλάδας διοργανώνει ποδηλατικούς αγώνες δρόμου την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017.

ΑΡΘΡΟ 1:
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου συνολικής απόστασης:
45 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:00 πμ.
18 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:15 πμ.
3,5 χιλιομέτρων με ώρα εκκίνησης 10:30 πμ. (παιδικός αγώνας)
Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκεται στην ιχθυόσκαλα της Κοιλάδας.

Η διαδρομή των 45 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:
Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας - δεξιά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κρανίδι - δεξιά στον κυκλικό κόμβο Κρανιδίου προς Ερμιόνη - αριστερά στην τελευταία διασταύρωση Πετροθάλασσας προς Πόρτο Χέλι - δεξιά στην κεντρική οδό Πορτοχελίου-Κόστας προς Πόρτο Χέλι - δεξιά στον κυκλικό κόμβο Πορτοχελίου προς Κρανίδι - αριστερά στην περιφερειακή οδό Πορτοχελίου-Κρανιδίου (ανάβαση περιφερειακού) - δεξιά στον κυκλικό κόμβο Κρανιδίου προς Κοιλάδα - αριστερά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κοιλάδα - τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την διαδρομή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Η διαδρομή των 18 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:
Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας προς Κρανίδι - αριστερά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Φούρνους - αναστροφή μέσα στο χωριό των Φούρνων - δεξιά στην επαρχιακή οδό Λυγουριού-Πορτοχελίου προς Κοιλάδα (πίσω δρόμος) - τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.


Η διαδρομή του παιδικού αγώνα των 3,5 χιλιομέτρων θα είναι η εξής:

Εκκίνηση από την ιχθυόσκαλα Κοιλάδας - αριστερά προς εκκλησία Αγίου Δημητρίου - αναστροφή στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου - τερματισμός στην ιχθυόσκαλα Κοιλάδας.
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την διαδρομή στον ακόλουθο σύνδεσμο:


ΑΡΘΡΟ 2:
Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες και με τους κανόνες της Ε.Ο.Π. Για ότι άλλο δεν προβλέπεται θα αποφασίζει επιτόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates