Social Icons

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας-Δρεπανιακός Αστέρας 2-0

Με δύο γκολ στο τέλος των δύο ημιχρόνων η Κορωνίδα
Κοιλάδας κέρδισε τον Δρεπανιακό Αστέρα με σκορ 2-0 και έκανε το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Αργολίδας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Στο οι δύο ομάδες ξύπνησαν και δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ με την Κορωνίδα να σκοράρει με ένα πέναλτι πού δεν έγινε ποτέ.
Συγκεκριμένα στο 7΄λεπτό ο Καζάς έδιωξε δύσκολα πλασέ του Γιαννακόπουλου σε κόρνερ . Στο 41΄λεπτό νέο πλασέ του Γιαννακόπουλου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καζά. Στο 45΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Αλευράς έκανε ελεύθερο από την περιοχή του , απέκρουσαν οι αμυντικοί , η μπάλα έφτασε στον Μάλαμα πού είδε αριστερά ξεμερκάριστο τον Αποστόλου και ο τελευταίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 51΄λεπτό σέντρα του Γιαννακόπουλου από αριστερά ο Αποστόλου δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά και να γίνει απειλητικός για την εστία του Καζά,Στο 57΄λεπτό ο Αποστόλου με μπαλιά-τρύπα στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα ο Στ.Μπάζος βγήκε μόνος με τον Καζά όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Στο 60΄λεπτό ο Σπ.Μανδύλης εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά. Στο 66΄λεπτό δυνατό σουτ του Γ.Ρεβύθη μπλόκαρε ο Αλευράς στην δεξιά του γωνία. Στο 70΄λεπτό σέντρα των παικτών του Αστέρα από δεξιά η μπάλα κτύπησε στο κεφάλι του Κουτσαύτη και πήρε κατεύθυνση στο αριστερό παραθυράκι του Αλευρά πού πετάχτηκε και απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ. Στο 73΄λεπτό δυνατό σούτ του Παπαιωάννου έδιωξε δύσκολα ο Αλευράς.   Στο 86΄λεπτό σε σέντρα  πού έγινε από δεξιά από τους ποδοσφαιριστές της Κορωνίδας ο Αποστόλου έγινε κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο της περιοχής όπου τον ανέτρεψε ο αρχηγός της ομάδας του Δρεπάνου και ο διαιτητής προς έκπληξη όλων έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νάτσης κάνοντας το τελικό 2-0.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Αλευράς, Κούκλας, Kala, Κουτσαύτης, Μάλαμας (60΄Α.Οψιμούλης), Ι.Οψιμούλης, Γιαννακόπουλος, Τσίτσης, Στ.Μπάζος, (90΄Α.Ζέρβας), Νάτσης, Αποστόλου ( 90΄Α.Φασιλής).

Δρεπανιακός Αστέρας : Καζάς, Μαούρης, Χαβενετίδης, Γ.Ρεβίθης, Γκιαούρης, Μπάρδης,(87΄Ε.Ρεβίθης),  Σπ.Μανδύλης, Π.Μανδύλης,  ,( 79΄Μητροσύλης),  Χριστόπουλος,( 60 ΄Παπαιωάννου) Μανιάτης , Δωρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates