Social Icons

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Διαγόρας Αγ.Παρασκευής - Ερμιονίδα 1-0 δια χειρός του διαιτητή Τζαμουτζαντώνη.

Sport-Ermionida Αποστολή στην Λέσβο. 

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία φορά από τον διαιτητή Τζαμουτζαντώνη από
την Χίο. Όπως και τον αγώνα με τον Αιολικό πού έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι και δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών σε ολοκάθαρο πέναλτι που είχε γίνει πάνω στον Τριμπόνια  έτσι και στον κυριακάτικο αγώνα στέρησε από την ομάδα της Ερμιονίδας αν όχι τους τρείς βαθμούς της νίκης τουλάχιστον της ισοπαλίας σε δύο περιπτώσεις . Η πρώτη φάση στο 70 λεπτό όταν ο Tresa από κανονική θέση πετυχαίνει γκολ και ακυρώνεται σαν οφσάιντ και στο 86΄λεπτό όταν ο Καραμήτος ανατρέπεται μπροστά στα μάτια του από τον Αχείμαστο  και δεν καταλογίζει τίποτα.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα όλα τα σφυρίγματα τα έδινε υπέρ των γηπεδούχων επηρεαζόμενος από την κατάμεστη εξέδρα των γηπεδούχων .
Στο αγώνα τώρα οι γηπεδούχοι στην μοναδική φάση πού έκαναν  σε όλο τον αγώνα πέτυχαν το γκολ στο 7΄λεπτό με το πέναλτι του Λαζαρίδη. Από το 15΄λεπτό και μετά η Ερμιονίδα πήρε τα ηνία του αγώνα έκλεισε τους διαδρόμους και μετέφερε την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων . Εκεί φάνηκαν και οι απουσίες των Αγγελόπουλου , Σαλταπίδα και Μαζιώτη πού δεν μπορούσε να γίνει η τελική προσπάθεια.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε δυνατά , πήρε τον χώρο του κέντρου , έκλεισε τον Διαγόρα στο μισό γήπεδο με σκοπό να ισοφαρίσει κάτι πού δεν έγινε για τους λόγους πού προαναφέραμε πιο πάνω.
Στο 6΄λεπτό σέντρα του Μιχαλάκη από αριστερά η μπάλα έφτασε στο σημείο του πέναλτι όπου έγινε κάτοχος ο Λαζαρίδης , σούταρε και η μπάλα αποκρούστηκε από το αριστερό χέρι του Αδαμόπουλου . Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος ο Λαζαρίδης ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση πού έκαναν οι γηπεδούχοι σε όλο τον αγώνα.  Στο 53΄λεπτό μπαλιά τρύπα του Αδαμόπουλου στον Σχοινά μπήκε στην περιοχή πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο Χάιρο. Στο 70΄λεπτό ο Τζιέρης με διαγώνια μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου βρήκε τον Tresa έξω από την περιοχή πού στόπαρε και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  ,όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Στο 78΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου μπλόκαρε ο Χάιρο. Στο 86΄λεπτό ο Μακρίδης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε σέντρα του Τριμπόνια από αριστερά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χάιρο. Στην ίδια φάση ο Καραμήτος μπαίνει στην περιοχή και ο Αχείμαστος τον γκρεμίζει μπροστά στα μάτια του διαιτητή χωρίς να δώσει την εσχάτη των ποινών. Στις καθυστερήσεις του αγώνα Τριμπόνιας και Μακρίδης έπαιξαν το ένα δύο με τον τελευταίο να πλασάρει ελάχιστα άουτ. 

Διαγόρας Αγίας Παρασκευής ( Χρ. Πελέκης)   : Χάιρο, Κατσάμπας, Τοπάλι, Μέρο, Ρέτσος, Τσομπανέλλης, Αχείμαστος, Τζόρνταν, (72΄Φιλιανός, 77΄λ.τρ. Κωτάκης ) Λαζαρίδης, Μιχαλάκης, (93΄Κρασουδάκης), Παρρέλης, ( 56΄Κίστα).


Ερμιονίδα ( Θαν.Στάικος) :  Στεφανίδης, Κασαπίδης, ( 85΄Καραμήτος) Αδσμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Tresa, ( 93΄Μπούρας), Παλαιοπάνος, Σχοινάς, ( 64΄Τριανταφύλλου)Τριμπόνιας, Βασιλέρης ( 55΄Μακρίδης) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates