Social Icons

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Ερμιονίδα - Τριγλία Ραφήνας 2-0


Την δεύτερη νίκη της στο φετινό  πρωτάθλημα
της Γ΄Εθνικής πραγματοποίησε η Ερμιονίδα ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας με σκορ 2-0 μπροστά σε 300 και πλέον θεατές. 


Την πρώτη καλή ευκαιρία είχαν οι φιλοξενούμενοι όταν ο Τσαγκάρης με δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα κτύπησε στον Κασαπίδη και έφυγε κόρνερ.  Στο 20΄λεπτό μπαλιά τρύπα του Μαζιώτη στον Τριμπόνια πού μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Ιωσήπου για να χτυπήσει η μπάλα στην ρίζα της αριστερής δοκού και στην συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί .Στο 22΄λεπτό ο Τζιέρης έδωσε στον Κιοσσέ και αυτός με ένα μαγικό τακουνάκι έβγαλε τον Αγγελόπουλο απέναντι από τον Ιωσήπου και με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην δεξιά γωνία της εστίας της Τριγλίας κάνοντας το 1-0. Στο 23΄λεπτό ο Αγγελόπουλος έκοψε την μπάλα δεξιά στον Παλαιοπάνο πού μπήκε στην περιοχή , σέντραρε για να διώξουν άτσαλα οι αμυντικοί για να στρωθεί η μπάλα στον Αγγελόπουλο πού σούταρε για να κάνει την απόκρουση του αγώνα ο Ιωσήπου στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 27΄λεπτό Κότσι και Αμπντουραχανί συνδυάστηκαν έξω από την περιοχή της Ερμιονίδας με τον τελευταίο να εξαπολύει δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά συμβολή των δοκών του Στεφανίδη.Στο 38΄λεπτό Μαζιώτης και Τριμπόνιας έπαιξαν το ένα-δύο με τον Τριμπόνια να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 65΄μπαλλιά του Κασαπίδη στο πρώτο δοκάρι στον Τριμπόνια , πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Καμβύσης κει έδιωξε σε κόρνερ. Στο 78΄λεπτό απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τριανταφύλλου έδιωξε δύσκολα ο Ιωσήπου. Στο 85΄λεπτό ο Τζιέρης με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ύστερα από κόρνερ του Αγγελόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 2-0.


Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον διαιτητή Άγγελο Ζαραβίνο και τους βοηθούς του.



Ερμιονίδα : Στεφανίδης , Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Tresa, Μπιμπισίδης, Κιοσσές ( 61΄Τριανταφύλλου), Παλαιοπάνος, Μαζιώτης, ( 85΄Σχοινάς), Αγγελόπουλος ( 75΄Βασιλέρης) , Τριμπόνιας ( 90΄Μεζίνι).

Τριγλία : Ιωσήπου, Καμβύσης, Καφετζής,(53΄ Αρβανιτίδης),Πολυχρονάκης, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης ( 62΄Ζαφειρόπουλος), Ντάφλας, Μητσόπουλος, Κότσι, Τσαγκάρης, Αμπτουραχανί.(46΄Λημνιός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates