Social Icons

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Ερμιονιδάρα για φίλημα. Αλωσε με Π(Τ)ρέσα στο "Ταρλά" τον Αιολικό με 0-1 .(φωτό)


Με σκορερ τον M.Tresa η Ερμιονίδα άλωσε το "Ταρλα"
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της
στον νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Ερμιονίδα αφού κέρδισε τον Αιολικό στην έδρα του με 1-0 χάρι σε ένα γκολ πού πέτυχε ο Migert Tresa ένα λεπτό πρίν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.
Την πρώτη καλή φάση την είχαν οι γηπεδούχοι στο 7΄λεπτό όταν ο Μουδούρογλου με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανίδη. Στο 14΄λεπτό  ο Παπαδόπουλος βρήκε τον Λάσπατζη, εκείνος σέντραρε στη μικρή περιοχή προς τον Πτηνόπουλο, που δεν έπιασε το πλασέ όπως θα ήθελε,Στο 15΄λεπτό  σουτ του Σαλταπίδα,η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ζαχαρή. Στο 17' λεπτό  ο Κιοσσές εκτέλεσε φάουλ, αλλά η προβολή του Τζιέρη δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Αιολικού. Στο 18' λεπτό  ο Πτηνόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, με τον Τάχια να πιάνει την κεφαλιά και τον Στεφανίδη να μπλοκάρει σταθερά. Στο 34' λεπτό ο Μουδούρογλου βγήκε τετ α τετ, όμως άργησε να εκτελέσει και το πλασέ του κόντραρε, καταλήγοντας κόρνερ. 

Η Ερμιονίδα απάντησε με τον Σαλταπίδα να σεντράρει παράλληλα και τον Αγγελόπουλο να σουτάρει ψηλά άουτ, με εξουδετερωμένο τον Ζαχαρή. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 44' λεπτό όταν ο Tresa έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ημικύκλιο της περιοχής, σούταρε προς την εστία, με την μπάλα να σκάει προ του Ζαχαρή και να καταλήγει στο βάθος της εστίας για το 0-1.
Στην επανάληψη, η Ερμιονίδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με ένα μακρινό σουτ του Παλαιοπάνου, μετά από λάθος του Τάχια, με την μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ. Στο 55' λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ από τα πλάγια του Σαλταπίδα. Στο 61' λεπτό  ο Κιοσσές απείλησε με ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

Στο 69΄λεπτό ο Χρήστου ανατράπηκε από τον Παλαιοπάνο και οδιατητής κατελόγησε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μουδούρογλου στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.  Στο 76' λεπτό  ο Λαμπράκης πλάσαρε ψηλοκρεμαστά, αλλά ο Στεφανίδης απομάκρυνε σε κόρνερ και στο 78' λεπτό  ο Λαμπράκης εκτέλεσε φάουλ, με τον Παληγεώργο να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια. Στο 85' λεπτό  ο Λάσπατζης σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Χρήστου έπιασε δύσκολα μια κεφαλιά, άουτ. Στο 88΄λεπτό η Ερμιονίδα ζήτησε πέναλτι όταν μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Ζαχαρή,  Παλαιοπάνος και Σταλταπίδας δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα στην συνέχεια έγινε κάτοχος της μπάλας ο Τριμπόνιας ο οποίος ανατράπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων όμως ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια μέσα σε διαμαρτυρίες των παικτών της Ερμιονίδας.  Στις καθυστερήσεις, ο Μπουρούς πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Στεφανίδη και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Ερμιονίδα νικήτρια με 0-1.
Ο Αιολικός προσπάθησε, είχε τη μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι, αλλά ήταν φλύαρος επιθετικά και μοιραία δεν σκόραρε. Η Ερμιονίδα, από την άλλη μεριά, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με εξαιρετικό στήσιμο στο γήπεδο, καλή κυκλοφορία της μπάλας παρά τον δυνατό αέρα και άριστη διαχείριση μετά το γκολ.
Συνθέσεις:
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Λάσπατζης, Νυφαδόπουλος, Κριπιντίρης, Τάχιας, Κεσίδης, Παληγεώργος, Λαμπράκης, Παπαδόπουλος (46' Μπουρούς), Πτηνόπουλος (61' Χρήστου), Μουδούρογλου
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ. Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης (71' Τριανταφύλλου), Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Τρέσα, Παλαιοπάνος, Μαζιώτης (90' Βιρβίλης), Αγγελόπουλος (58' Τριμπόνιας), Σαλταπίδας (88' Βασιλέρης)
 ΠΗΓΗ : http://www.sportlesvos.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates