Social Icons

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Το "ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ" της Ερμιονίδας βούλιαξε τον Ερμή Κιβερίου φιλοδωρώντας τον με έξι γκολ.

Καταιγίδα η Ερμιονίδα σκόρπισε τον Ερμή Κιβερίου
στο Ηλιόκαστρο φιλοδωρώντας τον με 6 γκολ σε φιλικό αγώνα πού έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Εκτός από τα γκολ η Ερμιονίδα είχε πολλές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.
Μόλις στο 3΄λεπτό ο Μαζιώτης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 18΄λεπτό ο Τριανταφύλλου με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Κοζιώτη για να γίνει το 2-0. Στο 10΄ και 12΄λεπτό οι Τριμπόνιας και Αγγελόπουλος είχαν χάσει μοναδικές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έσωσε την τελευταία στιγμή . Στο 49΄λεπτό σέντρα του Αδαμόπουλου από αριστερά καρφωτή κεφαλιά του Μαζιώτη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 3-0. Στο 55΄λεπτό ο Αγγελόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 62΄λεπτό ο Σχοινάς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 5-0. Στο 75΄ο Μεζίνι με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 6-0.

Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Τριανταφύλλου, Παλαιοπάνος, Μαζιώτης, Αγγελόπουλος, Τριμπόνιας.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν : Χρήστου, Μερτύρης, Tresa, Χρήστου, Σχοινάς, Σαλταπίδας, Μεζίνι, Βασιλέρης και Μπόλλας.
Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι : Καραμήτος και Λαζάρου.
Ερμής Κιβερίου ( Γ.Διαμαντής) : Κοζιώτης, Φλεβάρης, Σάκουλης, Χατζόπουλος, Σελλής, Παπαιωάννου, Κουτσοδήμος, Γκάτσης, Αγγελόπουλος, Ζίου  

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν :Παπασαράντος, Διαμαντής, Λαζάρου, Μίλης, Γιάννος, Καραγκούνης, Τσετάνι.
ΦΩΤΟ







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates