Social Icons

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Έχασε, άλλα άρεσε η Ερμιονίδα στο Κερατσίνι.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Ερμιονίδα στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας
πού έδωσε στο «Παναγιώτης Σαλπέας» από την γηπεδούχο ομάδα το Κερατσίνι.
Η Ερμιονίδα ξεκίνησε δυνατά , είχε την υπεροχή όμως σε μία λάθος συνεννόηση της άμυνας στο 13΄λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπερνιδάκη. Στην συνέχεια και πάλι η ομάδα της Ερμιονίδας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Με τον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Στάικου να είναι καλύτερη και στο 60΄λεπτό σε εκτέλεση κόρνερ με τον Τριανταφύλλου από δεξιά η μπάλα πήρε φάλτσα και ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Φρατζεσκάκης δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 1-1. Στο 71΄λεπτό ωραία ενέργεια του Σκεντεράι από δεξιά , την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σιάνο πού με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χρήστου κάνοντας το τελικό 2-1. Στο 85΄λεπτό η Ερμιονίδα κέρδισε κόρνερ από δεξιά. Το εκτέλεσε πάλι ο Τριανταφύλλου και ο Βιρβίλης σηκώθηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα όμως το  γκολ το ακύρωσε ο διαιτητής με τους ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας να διαμαρτύρονται αφού όπως υποστήριξαν δεν υπήρχε επαφή.

Κερατσίνι:  Φραντζεσκάκης,Σκεντεράι,Τσουβαλτσίδης,Μπατής,Βαττής, Διάκος,Γκιάτης,Παπασπύρος,Ντούλιας,Πασαλίδης, Μπερνιδάκης,
Έπαιξαν και οι : Σιγάλας,Σιάνος,Θωμαϊδης,Αγγελάκης,Λευκόπουλος,Xoνδρουδάκης,Μουστάκας.

Ερμιονίδα : Στεφανίδης, Μερτύρης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές , Παλαιοπάνος, Μαζιώτης, Τριμπόνιας, Σαλταπίδας και Μεζίνι.
Έπαιξαν και οι : Χρήστου, Σχοινάς, Tresa, Βασιλέρης, Βιρβίλης, Τριανταφύλλου, Αγγελόπουλος, Καραμήτος και Βιρβίλης , ενώ δεν αγωνίστηκε ο Κασαπίδης που υπόφερε από ίωση και είχε μείνει στην Ερμιόνη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates