Social Icons

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ποσειδώνας Διδύμων-Ενωση Λέρνας 1-5




Την ήττα με 5-1 γνώρισε στην πρεμιέρα
του νέου πρωταθλήματος στο γήπεδό του από την Ενωση Λέρνας. Αυτό πού θα θυμόνται οι φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές  των γηπεδούχων είναι τα γρήγορα γκολ πού δέχτηκαν με την έναρξη των δύο ημιχρόνων και πιστεύουμε οτι είναι ένα ρεκόρ για το βιβλίο Γκίνες.
Συγκεκριμένα το 0-1 έγινε στο 23΄΄:67 δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου  από τον  Κιρβαλίτζε και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ηλίας Γκολέμης μόλις στό 17΄΄: 63 κέρδισε το πέναλτι πού μετέτρεψε λίγα λεπτά αργότερα ο Σαλαπάτας.
Όσο αφορά τον αγώνα ο Ποσειδώνας παρόλο ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς κατάφερε και     ισορρόπησε τον αγώνα  ισοφάρισε με ωραίο γκολ του Μπροδήμα και εάν ο Αντωωόπουλος ήταν πιό εύστοχος σε δύο κλασσικές ευκαιρίες ο σκορ του αγώνα θα ήταν τελείως διαφορετικό .
Μόλις  στο πρώτο λεπτό, από κάθετη μπαλλιά του Σαλαπάτα, στον  Κιρβαλίτζε αυτός βγήκε τετατέτ, με  τον Χρήστου και πλάσσαρε για να γίνει το 0-1.
Στο 4’ λεπτό ο Μπροδήμας έδωσε στον Αντωνόπουλο, το σουτ του οποίου μπλόκαρε δύσκολα ο Κατσαούνης.
Στο 14’ λεπτό ο Κοτσοβός από την γραμμή της σέντρας έδωσε  στον Μπροδήμα, αυτός έξω από την περιοχή με δυνατό  διαγώνιο σουτ στη κλειστή γωνία του Κατσιαούνη , έκανε το 1-1.
Στο 17’ λεπτό δυνατό σουτ του Γκολέμη, κοντά στο «Γ» απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χρήστου.
Στο 34’ λεπτό σουτ του Σαλαπάτα από το σημείο του πέναλτι  απέκρουσε ασθενώς ο Χρήστου, έγινε νέο σούτ που απέκρουσε πάνω στη γραμμή  ο Προσίλης και βγήκε αντεπίθεση με μεγάλη μπαλιά του Μ.
Tresa  στον Αντωνόπουλο, ο οποίος μπήκε από  πλάγια πλάσαρε, με το πόδι απέκρουσε ο Κατσαούνης.
Στο 46’ λεπτό  ο Γκολέμηςαφού πήρε τη μπάλα με το χέρι μπήκε στην περιοχή από αριστερά και εκεί ανατράπηκε από τον Χρήστου . Το πέναλτι  το κτύπησε ο Σαλαπάτας για να γίνει το 1-2..
Στο 50’ λεπτό  ο  Κιρβαλίτζε, εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά στην καρδιά της άμυνας του Ποσειδώνα και εκεί ο Αρδάμης με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3.
Στο 56’ λεπτό έγινε φάση καρμπόν με το τρίτο γκολ της Λέρνας όταν ο Κιρβαλίτζε και πάλι από αριστερά εκτέλεσε κόρνερ και ο Προσύλης στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο βάθος της εστίας του για  και το 1-4. Πάλι από κόρνερ του Κιρβαλίτζε, ο Προσίλης πήγε να διώξει με το κεφάλι αλλά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-4.
Στο 76’ λεπτό  σέντρα του Αρδάμη από αριστερά  ανάποδο ψαλίδι από τον Η.Γκολέμη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χρήστου.
Στο 90’ λεπτό  ο Κ.Γκολέμης πλάσαρε τον Αποστόλου και έκανε το τελικό 1-5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates