Social Icons

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ερμιονίδα : Ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Μαζιώτη.

Την έβδομή της ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης
( 09/08) η Ενωση Ερμιονίδας. Πρόκειται για τον 21χρονο Αλέξανδρο Μαζιώτη ο οποίος είναι αδερφός του παλαιού ποδοσφαιριστή της ομάδας Άκη Μαζιώτη.

Ο Αλέξανδρος Μαζιώτης αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Βύζα Μεγάρων με τον οποίο αγωνίστηκε τις περιόδους από 2012 έως 2014 σε είκοσι  αγώνες  της πρώτης ομάδας . Το καλοκαίρι του 2014 μετακομίζει στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής με την οποία θα αγωνιστεί σε τέσσερεις αγώνες. Το καλοκαίρι του 2015 επιστρέφει στον Βύζαντα όπου θα αγωνιστεί σε οκτώ αγώνες και θα πετύχει δύο γκολ. Την μεταγραφική περίοδο μετακομίζει στην Άρτα για λογαριασμό της ΑΕ Καραϊσκάκης , όμως θα δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Εθνικό Φιλιππιάδας με τον οποίο θα αγωνιστεί σε εννέα αγώνες . Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στην Α.Ε. Καραισκάκης με την οποία θα αγωνιστεί σε 26 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου και θα πετύχει 4 τέρματα. Με την ομάδα της Αρτας κατέκτησε και το κύπελλο ερασιτεχνών. 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Α.Ε.Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μαζιώτη,
Ο Αλέξανδρος Μαζιώτης είναι 21 ετών ( 19/04/1996) και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου .Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Βύζα Μεγάρων με τον οποίο αγωνίστηκε τις περιόδους από 2012 έως 2014 σε είκοσι αγώνες της πρώτης ομάδας . Το καλοκαίρι του 2014 μετακομίζει στην Πάτρα για λογαριασμό της Παναχαϊκής με την οποία θα αγωνιστεί σε τέσσερεις αγώνες. Το καλοκαίρι του 2015 επιστρέφει στον Βύζαντα όπου θα αγωνιστεί σε οκτώ αγώνες και θα πετύχει δύο γκολ. Την μεταγραφική περίοδο μετακομίζει στην Άρτα για λογαριασμό της ΑΕ Καραϊσκάκης , όμως θα δοθεί δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Εθνικό Φιλιππιάδας με τον οποίο θα αγωνιστεί σε εννέα αγώνες . Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε στην Α.Ε. Καραισκάκης με την οποία θα αγωνιστεί σε 26 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου και θα πετύχει 4 τέρματα. Με την ομάδα της Αρτας κατέκτησε και το κύπελλο ερασιτεχνών.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates