Social Icons

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας : Νέος προπονητής ο Κώστας Κλάδης.


Μια σπουδαία ποδοσφαιρική φυσιογνωμία στο Περιφερικό
ποδόσφαιρο της Νοτιοδυτικής Ελλάδας κάνει ένα ακόμη βήμα στην πλούσια κατά τα άλλα προπονητική καριέρα του. Πρόκειται για τον Καλαματιανό εκ Ζακύνθου Κώστα Κλάδη ο οποίος πλέον είναι στο τιμόνι της ομάδας της Κορωνίδας Κοιλάδας  .
Ο εκ Ζακύνθου καταγωγής τεχνικός έχει ένα πλούσιο και βαρύ  βιογραφικό και έχει κουμαντάρει ομάδες με μεγάλο ειδικό βάρος στην φανέλα όπως ο Μεσσηνιακός, ο Πάμισσος η Μαύρη Θύελλα (Καλαμάτα), Τέλος Άγρας, η Εράνη Φιλιατρών, ο Μιλτιάδης, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο Εθνικός Μελιγαλά, το Φαραί, η Δόξα Μεγαλόπολης, αλλά και ο ΑΟ Πόρου.

Από στο νησί της Ζακύνθου  το πέρασμα του ήταν εντυπωσιακό με Θύελλα Αμπελοκήπων και φυσικά με ΑΟ Λεβάντε. Πριν από την Κορωνίδα Κοιλάδας  ο έμπειρος τεχνικός ήταν προπονητής στην ομάδα της Σπάρτης την οποία ανέλαβε στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος της football league. Πρίν αναλάβει την Σπάρτη τον Μάιο ήταν προπονητής στην  ΑΕ Πελλάνας Καστορείου ομάδα της Α΄ κατηγορίας Λακωνίας με την οποία τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος .
Η ενημέρωση για το βιογραφικό του Κ.Κλάδη είναι από τον ionian sport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates