Social Icons

Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ : "Εφυγε" ο πατέρας του Δημήτρη Κούση.

Συγκλονισμένη είναι η ομάδα του Ατρόμητου Κρανιδίου ,
καθώς ο πατέρας του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Κούσης  «έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 61 ετών, ενώ η είδηση του... χαμού του βύθισε σε θλίψη και το ποδόσφαιρο της Ερμιονίδας καθώς ο κυρ Αλέκος ήταν παρών σε όλα τα γήπεδα της επαρχίας.

Ο Αλέκος Κούσης τους τελευταίους πέντε μήνες ταλαιπωριόταν από την επάρατη νόσο όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή την μάχη.

Σε όποιο γήπεδο έπαιζε ο Δημήτρης πάντα ήταν παρών και τώρα πού πήρε το πτυχίο προπονητικής περίμενε να χαρεί την «πρώτη» επίσημη εμφάνιση στον πάγκο της ομάδας.
Ο Δημήτρης Κούσης με μία ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook αποχαιρέτησε τον πατέρα του με τον δικό του τρόπο.
«Αγαπημένε μου μπαμπά έφυγες τόσο νωρίς από δίπλα μας. Δεν χάρηκες πολύ τα λατρεμένα σου εγγόνια. Κάθε Κυριακή όλα αυτά τα χρόνια ερχόσουν στα γήπεδα να με δεις να παίζω και να κερδίζω. Δυστυχώς  εσύ δεν τα κατάφερες να κερδίσεις τον δικό σου αγώνα εδω και 5 μήνες με τον γαμημένο τον καρκίνο. ο Θεός σε ήθελε γρήγορα κοντά του. το ξέρω  οτι θα μας προσέχεις από κει ψηλά.

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΛΕΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!


ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates