Social Icons

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Φιλική ήττα της Ερμιονίδας στην Τρίπολη από τον Παναρκαδικό με 3-1.

Γκολ για Οσκαρ από τον Τριανταφύλλου στην Τρίπολη.



Την ήττα με 3-1 γνώρισε στο γήπεδο του Παναρκαδικού  από την γηπεδούχο ομάδα η Ερμιονίδα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας . 


Εμφανής η κούραση από την σκληρή  προετοιμασία και των δύο ομάδων , όμως για την ομάδα της Ερμιονίδας βασικό πρόβλημα είναι  η έλλειψη του γηπέδου με χόρτο αφού η προετοιμασία γίνεται στα πλαστικά της Ερμιόνης και του Ηλιοκάστρου σε σχέση με τους γηπεδούχους. Αλλωστε είναι η πρώτη φορά πού αγωνίστηκε η Ερμιονίδα στο χόρτο για φέτος και μέχρι να βρεί τα πατήματα της στο γήπεδο βρέθηκε με το 3-0 στην πλάτη στο ημίχρονο.


Το σκορ άνοιξε  στο 6΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Ερμιονίδας ο Καζάς με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Στεφανίδη  ανοίγοντας το σκορ. Στο 12΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγγελόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία ο Χότζιτς.  Στο 18 λεπτό ο Καζάς  εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Στρέμπας  με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 37΄λεπτό σέντρα του Λυμπερόπουλου από δεξιά ο Ομπόσου μόνος του με την εστία έκανε το 3-0. Στο 55΄δυνατό σούτ του Αγγελόπουλου έδιωξε πάλι εντυπωσιακά στην αριστερή του αγωνία ο Χότζιτς. Στο 75΄ο Τριανταφύλλου πέτυχε ένα γκολ για Οσκαρ με ένα εκπληκτικό σούτ μείωσε σε 3-1. Στο 80΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του σκόρερ της Ερμιονίδας από την σέντρα περίπου η μπάλα χτύπησε στην αριστερή κάθετη δοκό των γηπεδούχων .


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσεν, Μπινιώρης, Κυριακόπουλος, Νάνος, Στρέμπας, Ομπόσου, Νάτσης, Καδάς, Συρεγγέλας, Ν. Λυμπερόπουλος

Έπαιξαν και οι Τσιώλης, Γιουγκούδης, Απειρανθίτης, Τσέκος καθώς και υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές
Ερμιονίδα: Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Μπιμπισίδης, Τζιέρης, Κιοσσές , Παλαιοπάνος, Μαζιώτης , Αγγελόπουλος, Καραμήτος, Μεζίνι.

Έπαιξαν και οι : Χρήστου, Σχοινάς, Tresa, Βασιλέρης, Μπόλας, Λαζάρου, Μερτύρης, Βιρβίλης, Τριανταφύλλου, Σαλταπίδας, Τριμπόνιας,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates