Social Icons

Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

"Porto Heli Summer Night Run": Ο πρώτος βραδινός αγώνας, αφιερωμένος στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού

 Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με τη συμμετοχή της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου διοργανώνει, τον 1ο βραδινό αγώνα δρόμου στο Πόρτο χέλι στις 28 Ιουλίου 2017 με τον διακριτικό τίτλο: “Porto Heli Summer Night Run”. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού.
Η διαδρομή
Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού ταυτίζονται. Η εκκίνηση της διαδρομής των 5km θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο των καταστημάτων και καφέ του Πόρτο Χέλι (παράλληλα με το λιμάνι & την παραλιακή οδό προς Κόστα). Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι και το parking του ξενοδοχείου Nikki Beach (στο συγκεκριμένο σημείο θα υπάρχει και σταθμός νερών), όπου οι δρομείς θα αναστρέψουν την πορεία τους και θα ξεκινήσουν την επιστροφή τους μέσω της ίδιας διαδρομής.. Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί στις 22.00
Παιδικός αγώνας “kids run”
Ο παιδικός αγώνας, “kids run” θα προηγηθεί του βραδινού. Η απόσταση που θα καλυφθεί θα είναι τα 500μ. και η ώρα εκκίνησης, 20:15.
Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού ταυτίζονται. Η εκκίνηση της διαδρομής θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο των καταστημάτων και καφέ του Πόρτο Χέλι (παράλληλα με το λιμάνι). Η πορεία συνεχίζει στο σπιτάκι του Λιμενικού Ταμείου και έπειτα στρίβει αριστερά, βγαίνει στον κεντρικό δρόμο στριβεί πάλι αριστερά και τερματίζει στο σημείο εκκίνησης – τερματισμού. Τα παιδιά συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ. Όσα παιδιά τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.
Μετά την λήξη των αγώνων ακολουθεί DJ party.
Εγγραφές
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link 
ή την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία, η οποία θα λειτουργεί από τις 18:00 στο χώρο εκκίνησης -τερματισμού.
Πληροφορίες- Επικοινωνία
Facebook: “Porto Heli Summer Night Run”

τηλέφωνα: 6970-830687, 697-4217041, 2754360001-30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates