Social Icons

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Νέος γενικός αρχηγός στην Ερμιονίδα ο Αρ.Λυμπερόπουλος- Οι πρώτες του δηλώσεις.

Ο Αργύρης Λυμπερόπουλος είναι ο νέος γενικός αρχηγός
της ομάδας της Ένωσης Ερμιονίδας για την νέα αγωνιστική περίοδο ύστερα από την ανακοίνωση πού δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης .
Παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κρανιδίου ο οποίος μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολήθηκε σε όλα τα πόστα της αγαπημένης του ομάδας και στην συνέχεια μετά την συνένωση με τον Ερμή Ερμιόνης και την ίδρυση της Ένωσης Ερμιονίδας έδωσε και εκεί το παρών πάλι από όλα τα πόστα της ομάδας. Ίσως και να είναι ένας παράγοντας ο οποίος χωρίς υπερβολή στα 62 χρόνια της ζωής του να έχει περάσει τις περισσότερες ώρες του με τις δύο ομάδες στα συμβούλια και τα γήπεδα παρά με την οικογένειά του.
Επικοινωνήσαμε με τον Αργύρη Λυμπερόπουλο για να αντλήσουμε κάποια είδηση τόσο σε διοικητικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο και πραγματικά βγήκε μία είδηση έκπληξη    .
« Από σήμερα αναλαμβάνω και επίσημα την θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας εκτός από την θέση του αντιπροέδρου πού έχω στο νέο δ.σ. Να σας ενημερώσω ότι την Κυριακή 30 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Ίσως αυτή την ημέρα αν όλα έχουν πάει καλά να ανακοινώσουμε και κάποια μεταγραφή. Από την Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στο γήπεδο Ερμιόνης γιατί στο γήπεδο Κρανιδίου γίνονται κάποια έργα συντήρησης και βελτίωσης ενόψει της νέας χρονιάς. Επίσης μέχρι την Πέμπτη θα έχουν ολοκληρωθεί και οι εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες θα γίνουν στο γήπεδο. Όμως θα πούμε περισσότερα εντός της άλλης εβδομάδας σε συνέντευξη πού θα σας δώσουμε μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Φουρνάρο και τον προπονητή της ομάδας Θανάση Στάικο για τους φετινούς στόχους της ομάδας, για την λειτουργία των ακαδημιών και για την επανενεργοποίηση της ομάδας υποδομής της Α.Ε.Κ. Ερμιονίδας και την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αργολίδας.»

Το δελτίο τύπου                                                

                                                                                                  «Το Δ.Σ. της ΈΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΊΔΑΣ ανακοινώνει ότι την θέση του γενικού αρχηγού  για την φετινή αγωνιστική περίοδο αναλαμβάνει  ο κ. Αργύρης Λυμπερόπουλος.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνεργασία με το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates