Social Icons

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

3η θέση για τον Στ. Χατζησταύρου στον 5th Poikilo Night trail και στο βάθος Πεκίνο.

Ακριβώς μια εβδομάδα μετά τη συμμετοχή του στον
απαιτητικό μαραθώνιο βουνού Olympus marathon 44χλμ, ο αθλητής των Summit runners Ermionidas κατάφερε να πετύχει ακόμη μία διάκριση στο νυχτερινό αγώνα βουνού 10χλμ στο Ποικίλο όρος(5th Poikilo Night trail) όπου ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 44 λεπτά και 14 δεύτερα κατακτώντας
έτσι την 3η θέση ανάμεσα σε 180 αθλητές, με την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κούρσα για τους δρομείς.

Ο δρομέας από το Κρανίδι θα απέχει για λίγο διάστημα από τους αγώνες ορεινού τρεξίματος και θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει εντός λίγων ημερών για τον Μαραθώνιο δρόμου στο Πεκίνο και συγκεκριμένα στο Panjin στις 10 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της συμφωνίας φιλίας με τον μαραθώνιο της Αθήνας που υπογράφηκε πέρσι.
International red beach marathon Panjin

Συνολικά στην Ελληνική αποστολή θα είναι 10 Έλληνες μαραθωνοδρόμοι, όπου θα ξεναγηθούν στην πολύ ωραία περιοχή, θα συμμετάσχουν σ' όλες τις επίσημες τελετές, θα συναντηθούν με την τοπική κυβέρνηση και πρίν την έναρξη του Μαραθωνίου θα γίνει μεταφορά της φλόγας απο τους Έλληνες δρομείς.

Να ευχηθούμε καλή και χωρίς τραυματισμούς προετοιμασία σ' όλους τους αθλητές και να έχουν έναν υγιή και περήφανο τερματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates