Social Icons

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Α.Ο.Κρανιδίου ( Τμήμα Σκάκι) : Χρυσοί ο Αργύρης Χρυσάφης και ο 8χρονος Γιάννης Λαύκας στο 1ο Ανοικτό Τουρνουά Ράπιντ 'Υδρα 2017'

Χρυσά ο Χρυσάφης και ο Λαύκας!
Την Κυριακή 18 Ιουνίου, στο Ιστορικό Μουσείο της Ύδρας και στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα Μιαούλεια 2017, πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική σκακιστική ημερίδα με την παρουσία του Πρωταθλητή Ελλάδος 2015, GM Θάνου Μαστροβασίλη.
Στο πρώτο μέρος της ημερίδας ο Μαστροβασίλης έκανε διάλεξη με πολύ ενδιαφέροντα σκακιστικά θέματα που απευθύνονταν σε όλους τους παρεβρισκόμενους. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε αγώνα σιμουλτανέ με 30 παίχτες ταυτόχρονα στους οποίους έκανε 30 νίκες!
Στο τρίτο και τελευταίο μέρος της ημερίδας διεξήχθη τουρνουά Ράπιντ 6 γύρων με 35 αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας, όπου μεγάλος νικητής αναδείχτηκε με 5,5 βαθμούς ο αθλητής του Συλλόγου μας Χρυσάφης Αργύρης κατακτώντας την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο. Πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο είχαμε και στην κατηγορία κάτω των 18 με πρωταγωνιστή τον 8χρονο! Λαύκα Ιωάννη ο οποίος με 3,5 βαθμούς ξεπέρασε στη βαθμολογία μεγαλύτερα παιδιά σε ηλικία δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Α.08. 
Επίσης από την ομάδα μας αγωνίστηκαν με επιτυχία οι παρακάτω αθλητές: Ζαϊρές-Καρανάσιος Κωνσταντίνος με 4 βαθμούς, ο Λυκουριώτης Παντελής με 4 βαθμούς, η Αυδούλη Ευαγγελία με 4 βαθμούς, ο Καρανικόλας Στέφανος με 4 βαθμούς, ο Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος με 3 βαθμούς, ο Βλαχόπουλος Ελευθέριος με 2 βαθμούς, ο Δήμιζας Βασίλειος με 2 βαθμούς, ο Λαύκας Δημήτριος με 2 βαθμούς και ο Δήμιζας Αθανάσιος με 0 βαθμούς.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Γιαννάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates