Social Icons

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ερμής Κιβερίου-Κορωνίδα Κοιλάδας με τον Γιώργο Γκάτση να σημειώνει το έκτο του χατ-τρικ.

Και επίσημα πρωταθλήτρια της Α1 Αργολίδας
ανακηρύχτηκε ο Ερμής Κιβερίου ύστερα από το επιβλητικό 7-1 απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Διαμαντή ήταν καταιγιστικοί σε όλη την διάρκεια του αγώνα με επιθετικές αιχμές τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Γιώργο Γκάτση ο οποίος πέτυχε το έκτο του χατ τρικ την φετινή περίοδο και τους  Καραγκούνη , Ζίου, Σάκουλη και Μπιτζή οι οποίοι έχασαν σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη πλευρά η Κορωνίδα έχοντας πολλές ελλείψεις στην σύνθεση της λόγω τραυματιών προσπάθησε για το καλύτερο δημιούργησε φάσεις όμως η ανωτερότητα του Ερμή ήταν εμφανείς και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.
 Στο 9΄λεπτό ο Στ.Μπάζος με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή απέφυγε τον Φίλη και με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπασαράντου για να γίνει το 0-1
Στο 22΄λεπτό ο Γκάτσης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιόνη για να γίνει το 1-1.
Στο 29΄λεπτό λεπτό ωραίος συνδυασμός Γκάτση, Φλεβάρη , Ζίου  Καραγκούνη με τον τελευταίο να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής και να βάζει μπροστά στο σκορ τον Ερμή με 2-1.
Στο 48΄λεπτό η Κορωνίδα έφτασε κοντά στο γκολ όταν σέντρα –σουτ του Κώστα Μπάζου η μπάλα χτύπησε στην οριζόντια δοκό του Παπασαράντου.
Στο 51΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Καραγκούνη , Γκάτση με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να βγάζει μπαλιά  στον Μπιτζή στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στο 60΄λεπτό κεφαλιά του Γκάτση η μπάλα χτύπησε στην οριζόντια δοκό του Χιόνη.
Στο 63΄λεπτό ο Καραγκούνης σούταρε από το ύψος της περιοχής η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Sallaku και κατέληξε στα δίχτυα του Χιόνη για να γίνει το 4-1.
Δύο λεπτά (65΄) αργότερα ο Κυριακόπουλος ύστερα από μπαλιά του Κραγκούνη και αφού απέφυγε με ωραία ενέργεια τους αμυντικούς της Κορωνίδας με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1.
Στο 70΄λεπτό κεφαλια του Σελλή η μπάλα χτύπησε στην οριζόντια δοκό του Χιόνη .
Στο 83΄λεπτό κόρνερ από αριστερά για το Κιβέρι η μπάλα έφτασε στον Κουτσοδήμο πού με τακουνάκι βρήκε τον Γκάτση μόνο του με τον Χιόνη για να πλασάρει και να κάνει το 6-1.
Στο 85΄λεπτό σέντρα του Σακουλη στον Γκάτση ο οποίος με σουτ έκανε το τελικό 7-1.
 Ερμής Κιβερίου (Γ.Διαμαντής): Παπασαράντος, Μίλης,Φλεβάρης (46’ Μπιτζής), Φίλης,Σελλής, Καζάς (72’ Κουτσοδήμος)-, Κυριακόπουλος, Γκάτσης, Ζίου (53’ Panteli), Καραγκούνης, Σάκουλης.


Κορωνίδα Κοιλάδας: Χιόνης, Μπούκουρης, Kala Il, Sallaku, Δ.Γιαννακόπουλος (59’ Δ.Μπούκουρης)- Μπασιμακόπουλος, I.Γιαννακόπουλος , Αλεξανδρής, Χριστόπουλος (79’ Βλαχόπουλος), Στ.Μπάζος, Κ.Μπάζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates