Social Icons

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας-Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου 3-3


Ισόπαλος με 3-3 έληξε ο αγώνας της Κορωνίδας Κοιλάδας
με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παναριτίου σια την 28η αγωνιστική της Α1 Αργολίδας . Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 63΄λεπτό με 3-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι μέσα σε 14 λεπτά  με επιθέσεις διαρκείας κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Το σκορ άνοιξε στο 13΄λεπτό με δυνατό σού του Μπάζου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 23΄λεπτό ο Χριστόπουλος με νέο σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την Κορωνίδα. Στο 63΄λεπτό ο Αλεξανδρής με ωραία προσπάθεια και σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 71΄λεπτό ο Κοσμάς με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Καλυβάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Μίχος με κεφαλιά . Το τελικό  3-3 έγραψε ο Κοσμάς στο 85΄λεπτό όταν μετά από μπαλιά του Δανομάρα βγήκε τετ α τετ με τον Χιόνη.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χιόνης ,Ι. Μπούκουρης, Kala Il, Χριστόπουλος,( 91΄Δ.Μπούκουρης ), Κουτσαύτης, Sallaku, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, Μπασιμακόπουλος, Στ. Μπάζος, Κ.Μπάζος.
Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου :Γκολέμης, Δ.Μιχαλόπουλος, Μίχος, Ε.Μιχαλόπουλος, Καιάφας, Καραμάνος, Δανομάρας, Δήμας, Κοσμάς, Πίτρης, Καλύβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates