Social Icons

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Σπέτσες-Ποσειδώνας Διδύμων 2-3 με δύο γκολ από τον Βαγγέλη Μπροδήμα.

Σε ένα αγώνα αδιάφορο βαθμολογικά ο Ποσειδώνας

Διδύμων κέρδισε  εκτός έδρας με 3-2 την ομάδα των Σπετσών με τον Βαγγέλη Μπροδήμα να πετυχαίνει τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.
Στο 8΄λεπτό σουτ του Μπροδήμα η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 9΄λεπτό νέο σουτ από τον Αντωνόπουλο είχε την ίδια τύχη.
Στο 14’ λεπτό μπαλιά του Αντωνόπουλου στην πλάτη της άμυνας  ο Μπροδήμας βγήκε απέναντι στον  Μπουλούμπαση και με πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 17’ λεπτό οι Σπέτσες απάντησαν στο γκολ των Διδύμων με σουτ έξω από τη περιοχή του Μέξη πού έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χρήστου για να γίνει το 1-1.
Στο 33’ λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν σέντρα του Muho η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπάρδη και ο Λαδένογλου από την άσπρη βούλα έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για τις Σπέτσες.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κοτσοβός με πλασέ έκανε το 2-2.
Το τελικό 2-3 έκανε ο αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Ποσειδώνα Βαηγγέλης Μπροδήμας στο 58΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Μπουλούμπαση για να γίνει το τελικό 2-3.
ΣΠΕΤΣΕΣ (Σ.Μιχαλάκης): Μπουλούμπασης, Μέξης, Σκαβάτσος, Παπαδέας, Βιγκλιάρης, Muho, Πάτραλης, Βώκος, Βασιλείου (80’ Παπανδρέου), Λαδένογλου, Παρεμουτζιάν,.

Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου (46’ Σερέτης), Μπροδήμας, Eu.Προσίλης (46’ Μέλση), Κοτσοβός, Γ.Προσίλης, M.Tresa, Πλατανίτης, Hida (59’ Αποστόλου), Μπάρδης, Αντωνόπουλος, Aν.Κονδύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates