Social Icons

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ν. Τσαλικιαν : Η επίσκεψη του Μ.Γκιούρδα δίνει θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Μάριου Γκιούρδα είχαμε
την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον προπονητή του Α.Ο.Π.Ερμιονίδας Νίκο Τσαλικιάν για την επίσκεψη του μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Βόλει Μάριου Γκιούρδα , και για τις  επόμενες εκδηλώσεις της ομάδας

Sport-Ermionida: Νίκο ο  Μάριος Γκιουρδας, ο μάνατζερ της εθνικής Ελλάδος επισκέφθηκε τον Α.Ο.Π.Ε.  τι σημαίνει αυτό για την ομάδα ;
Ν. Τσαλικιαν : Πράγματι, ο Μάριος ένας μεγάλος αθλητής, που άφησε την δική του σφραγίδα στο χώρο του βόλεϊ επισκέφθηκε τον Α.Ο.Π.Ε. Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για μας και μας δίνει θάρρος και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την ανάπτυξη του βόλεϊ στην Ερμιονίδα.
Sport-Ermionida: Πόσα τμήματα και πόσες αθλήτριες έχει ο όμιλος και ποια τα σχέδια σας για το μέλλον;
 Ν. Τσαλικιαν : Ο Α.Ο.Π.Ε διαθέτει αυτή τη στιγμή 60 αθλήτριες ηλικίας 6 ετών και άνω που προπονούνται σε 3 ηλικιακά διαφορετικά τμήματα. Φέτος ο Α.Ο.Π.Ε κατέβασε το τμήμα κορασίδων στο τοπικό πρωτάθλημα. Και πήγαμε αρκετά καλά για πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα. Η συμμετοχή αυτή βοήθησε της αθλήτριες μας να αποβάλλουν το άγχος και να αποκτήσουν αγωνιστή εμπειρία. Τα σχέδια μας για την επόμενη χρόνια είναι να κατεβάσουμε στο πρωτάθλημα και τις παγκορασιδες αν βέβαια είναι έτοιμες. Ο Α.Ο.Π.Ε κάνει μια μεγάλη προσφορά για τα νέα μέλη προσφέροντας τους δυο πρώτους μήνες δωρεάν.
 Sport-Ermionida: Νίκο για το καλοκαίρι, τι να περιμένουμε, έχετε ετοιμάσει κάποιες εκδηλώσεις ;
 Ν. Τσαλικιαν : Ετοιμάζουμε ένα μεγάλο camp με τρεις προπονητές από 1 έως 8 Ιουλίου. Το πρώτο τουρνουά θα γίνει 9-11 Ιουλίου δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά να χαρούν και να μάθουν την τεχνική του beach volley. Θα ακολουθήσει και 2ο τουρνουά οι ημερομηνίες δεν έχουν ακόμα καθοριστεί όλα αυτά θα γίνουν σε ένα υπέροχο χώρο στο Μαλιντι στην Βερβερόντα με δύο γήπεδα beach volley.


 Τέλος θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους χορηγούς μας που στηρίζουν την προσπάθεια του ομίλου. Η βοήθεια τους είναι πολύτιμη. Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε ανθρώπους, ομαδες και ομίλους που βοηθούν την ανάπτυξη του αθλητισμού στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates