Social Icons

Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Εθνική Βετεράνων Ελλάδας- Επίλεκτοι Ερμιονίδας : Αγώνας για τον Γιώργο.


Με ιδιαίτερη χαρά η Ερμιονίδα υποδέχεται  σήμερα τους
βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ελλάδας για ένα πολύ σημαντικό σκοπό.Καλαθοσφαιριστές πού ο καθένας έχει γράψει με χρυσά γράμματα την δική του ιστορία στο Ελληνικό Μπάσκετ. Και συνεχίζουν να την γράφουν μέσα από αυτούς τους αγώνες πού δίνουν σε όλη την Ελληνική επικράτεια με σκοπό να βοηθήσουν κάποιους συνανθρώπους μας.
Ολοι μαζί καλαθοσφαιριστές και φίλαθλοι πάμε να δώσουμε ένα "αγώνα ανθρωπιάς" καί μία "πάσα ζωής"  για τη στήριξη ενός νέου ανθρώπου- του Γιώργου- που έχει ανάγκη τη στήριξη μας στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου ειδικός κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση των ιατρικών εξόδων του Γιώργου. 
Επίσης όσοι θέλουν να βοηθήσουν και δεν θα βρίσκονται στο γήπεδο υπάρχει ένας λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα πού μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν

309/637174-49

Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να παρακολουθήσει ένα όμορφο φιλικό παιχνίδι και παράλληλα να υποστηρίξει έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. 

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates