Social Icons

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Νίκος Καλλιάνος : Ευχαριστώ όσους με τίμησαν και εύχομαι τα καλύτερα για το Αργολικό ποδόσφαιρο¨".


Οι δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας για το αποτέλεσμα των εκλογών :



Θεωρώ βαθιά μου υποχρέωση να ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου, όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν το κουράγιο να συνεχίσω να τρέχω στα γήπεδα, έστω και σαν απλός φίλαθλος. Αλλά και αυτούς που δεν με ψήφισαν- γιατί αρκετοί θέλανε αλλά δεν είχαν το σθένος να …παρακούσουν τις εντολές (!).
Το αποτέλεσμα των εκλογών , αν και ήταν πάρα πολύ καλό για το πρόσωπό μου, δεν μου έδωσε τη δυνατότητα να συνεχίσω να προσφέρω σε ενα χώρο που υπηρέτησα ανιδιοτελώς και αγαπώ. Πέσαμε ΟΡΘΙΟΙ, αλλά μπορούμε να κυκλοφορούμε με το κεφάλι ψηλά!
Εύχομαι στα νεα μέλη του Δ.Σ. να μην βρουν μπροστά τους τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν αυτοί για την εκλογή τους!!!! Και να μπορέσουν να εκπληρώσουν τα όσα υποσχέθηκαν στις ομάδες μας.
Η αλήθεια είναι βέβαια, πως τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, αν κρίνω απο τις πρώτες τους δηλώσεις. Διακρίνω μια έπαρση, την ίδια στιγμή που διακηρύττουν οτι θα αντιμετωπίσουν με το ίδιο κριτήριο όλες τις ομάδες του νομού. Ορισμένοι μιλούν για κάποιους «νεοπρόεδρους» που δεν σέβονται την ιστορία της ομάδας που εκπροσωπούν.
Αλήθεια, έχουν να μας πούν κάτι για τους πάνω απο 20 ψηφοφόρους απο την βόρεια Ελλάδα και που ορισμένοι δεν θυμόντουσαν καν ποιά ομάδα εκπροσωπούσαν; Αυτοί που τους όρισαν εκπροσώπους τους, σεβάστηκαν άραγε την ιστορία των ομάδων τους;
Και πάλι ευχαριστώ όσους με τίμησαν και εύχομαι τα καλύτερα για το Αργολικό ποδόσφαιρο.
Νίκος Καλλιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates