Social Icons

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Α.Ο.Ερμιονίδας : ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ


ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Ο τίτλος της ομώνυμης ταινίας ταιριάζει
απόλυτα στο έργο που είδαμε χθες στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης από το διαιτητικό (?) δίδυμο του χθεσινού αγώνα. Καλό είναι ν αφήνεις μία μέρα για να καταλαγιάσει λίγο ο θόρυβος και η ένταση της στιγμής μετά τη λήξη του αγώνα και να σκεφτείς πιο ώριμα και πιο λογικά τα πράγματα. Βλέποντας όμως ξανά και ξανά το βίντεο γιατί ευτυχώς υπάρχει και βίντεο από το παιχνίδι έστω και μονοκάμερο παθαίνεις ένα σοκ από τον τρόπο που λειτούργησαν οι δύο διαιτητές (?).Νευρικοί και οι δύο από το ξεκίνημα προσπαθούσαν με τα σφυρίγματα τους αλλά και πολύ περισσότερο με τη συμπεριφορά τους να μεταφέρουν την ένταση στους παίκτες στους παράγοντες και στους φιλάθλους και γενικώς να εκνευρίσουν τους γηπεδούχους.
Παραδείγματα πολλά όπως αγκαλιά τον Διαμαντόπουλο σε όλο το γήπεδο κανένα πρόβλημα και φυσιολογικό στο καπάκι απλή επαφή και φάουλ στην άμυνα των γηπεδούχων, αντιαθλητικό σωστό στο τέλος στον παίκτη της Καλαμάτας αλλά και στον Γκολέμη τον τάκλιν(!) απλό φάουλ και στον Αγγελή η μπουνιά στα πλευρά απλό χάδι, γέμισμα με φάουλ οι ψηλοί των γηπεδούχων και ο κ.Μπάκας τελείωσε το παιχνίδι με δύο φάουλ (!!!!) 34-23 συνολικά τα φάουλ με τους γηπεδούχος να παίζουν σχεδόν τριάντα λεπτά ζώνη και τους φιλοξενούμενους άμυνα στα όρια του να πάμε βόλτα στο βασιλικό κήπο όσο για τις βολές εκεί ακόμα περιμένουμε να σουτάρουμε και εμείς καμία. Συνεχώς διακοπές σ ένα γήπεδο για ασήμαντους και άσχετους λόγους όπως το να κάθονται κάτω και να μην είναι όρθιοι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων και γενικώς μία αλλοπρόσαλλη αλλόκοτη και πολύ νευρική συμπεριφορά που έδειχνε άλλα πράγματα. Και αρκετά ακόμα πράγματα που θα μπορούσαν να γεμίσουν σελίδες βιβλίου και όλα αυτά για έναν αγώνα μπάσκετ ή καλύτερα ένα παιχνίδι μπάσκετ. Μην ξεχνάμε πως φτάνουμε σιγά σιγά στο τέλος του πρωταθλήματος και τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολά αφού και από Πετρούπολη μεριά ακούστηκαν διαμαρτυρίες για το χθεσινό παιχνίδι με την Πεύκη. Κατά τα άλλα έγινε και παιχνίδι (!) με την Καλάμάτα να φτάνει τη διαφορά στους 22 και η Ερμιονίδα να βρίσκεται με όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε από το διαιτητικό δίδυμο (?) στους τρείς και τουλάχιστον κατάφερε να κρατήσει με το τρίποντο του Γκολέμη τη διαφορά από το πρώτο παιχνίδι.

Υ.Γ. Κύριοι Τσακαλογιάννη και Σταθόπουλε η συμπεριφορά οι τρόποι και το πως ασκείς την εξουσία που έχεις σ έναν αγώνα είναι θέμα παιδείας που μάλλον στερείστε οπότε δεν μπορείτε και να απαιτείται.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Δεκάλεπτα :  (16-20)(9-15) 25-35(14-22)(27-14) 66-71
Διαιτητές : Τσακαλογιάννης - Σταθόπουλος
Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Καλαϊτζάκης Α. - Σκορδής Ι.) Ευστρατίου Πετ. 9(1),Αγγελής 6,Θωμάς 11(3),Αμπάλοφ ,Γκολέμης 6,Βανδώρος ,Δεβελέκος ,Κοριζής 2,Ευστρατίου 9,Τζουμάκας,Διαμαντόπουλος 23(2),Πουλής .

 ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΚ(Μπάκας) Μπάκας 24,Κίσσας ,Κονταργύρης Τσικούρης 6,Μαγιτομπε 14(2),Σπηλιώτης ,Γιαννουκάκης 9,Σκοπέτος,Γεωργανάς,Τριανταφυλόπουλος 13(3),Δελής 2,Κουτίβας 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates