Social Icons

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Με τοπ σκόρερ τον Δ.Μπασιμακόπουλο πού πέτυχε τατ τρικ η Κορωνίδα κέρδισε τον Αριστείων με σκορ 7-1


Με τοπ σκόρερ τον Διονύση Μπασιμακόπουλο πού
πέτυχε τρία γκολ σε 27 λεπτά !!!!!!! η Κορωνίδα Κοιλάδας ισοπέδωσε τον Αριστείων Λυγουριού φιλοδωρώντας τον με επτά γκολ.


Στο 2΄λεπτό μπαλιά στην πλάτης ο Τσίμας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιόνη ανοίγοντας το σκορ για τον Αριστείωνα. Η απάντηση των γηπεδούχων στο γκολ πού δέχτηκαν ήρθε στο 20΄λεπτό όταν ο Στ.Μπάζος από δεξιά έβγαλε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Αριστείωνα και ο Χριστόπουλος με πλασέ έκανε το 1-1. Στο  32΄λεπτό ο Στ.Μπάζος ύστερα από βαθιά μπαλιά του Bajer από το κέντρο του γηπέδου με πλασέ έδωσε την πρωτοπορία στο σκορ για την Κορωνίδα. Στο 37΄λεπτό ο Γιαννακόπουλος με ατομική προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 57΄λεπτό σέντρα του Γιάννη Μπούκουρη από δεξιά ο Αλεξανδρής με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 68΄λεπτό σέντρα του Κ.Μπάζου από αριστερά η μπάλα μετά από λάθος της άμυνας έφτασε στον Δ.Μπασιμακόπουλο πού σε κενή εστία πέτυχε το 5-1. Στο 82΄λεπτό ο Δ.Μπασιμακόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Bajer  έκανε το 6-1 Στο 87’ λεπτό ο Διονύσης Μπασιμακόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Bajer εκανε το τελικό 7-1 και ταυτόχρονα το χατ τρικ της ημέρας.

Κορωνίδα Κοιλάδας : Χιόνης, Ι.Μπούκουρης, Καλάι, Sallaku, Κουτσαυτης, Στ.Μπάζος, Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής, ( 75΄Δ.Μπούκουρης), Χριστόπουλος, ( 63΄Δ.Μπασιμακόπουλος), Bajer ( 83΄Φλωρής) Κ.Μπάζος.


Αριστείων Λυγουριού : Αναμένεται η σύνθεση….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates