Social Icons

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

1o «THESEUS YOUTH CUP»: Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το τουρνουά στα γήπεδα του Πόρου και του Γαλατά.

 Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται στα γήπεδα του
Πόρου, του Γαλατά και των Μεθάνων, το 1ο Διεθνές Τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών «Θησέας», που ξεκίνησε το Σάββατο 8 Απριλίου.
Στο τουρνουά συμμετέχουν ομάδες από τέσσερις χώρες και ποιο συγκεκριμένα, από την Ελλάδα, την Ολλανδία, την Κύπρο και την Βουλγαρία.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά, είναι η FC Volendam από την Ολλανδία (παιδικό – παμπαίδες), ο Παναθηναϊκός (παιδικό), Απόλλων Σμύρνης (παμπαίδες), η ακαδημία FC LUVCHETA από την Βουλγαρία, ο Κεραυνός ΓΣ από την Κύπρο, οι ομάδες Arsenal Soccer Schools από την Ελλάδα και την Κύπρο, όπως επίσης και ομάδες υποδομής του Τροιζηνιακού και του Ποσειδώνα Πόρου. Συνολικά στο τουρνουά, αγωνίζονται 500 ταλαντούχα  αγόρια.
 Το Σάββατο 8 Απριλίου, στις 18:00, έγινε η τελετή έναρξης του τουρνουά στο γήπεδο του Πόρου, με την παρέλαση και παρουσίαση των ομάδων. Επίσης πραγματοποιήθηκε  βράβευση δύο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πόρου, του Αναστάσιου Μαρόκου και του Ζαφείρη Παρασκευόπουλου.

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, οι Δήμαρχοι Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων Γιάννης Δημητριάδης και Κώστας Καραγιάννης, ο Διοικητής του Κ.Ε. Πόρος, δημοτικοί σύμβουλοι των δύο δήμων εκπρόσωποι φορέων και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας  Γιάννης Αποστολόπουλος.


 Επίσης βραβεύθηκαν οι ομάδες από την Ολλανδία, την Βουλγαρία και την Κύπρο, που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση. Η τελετή έναρξης, έκλεισε με όμορφους χορούς από το χοροδιδασκαλείο του ΝΟΠΤ.


 Ακολούθησε ένας ενδιαφέρον και εντυπωσιακός αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Τροιζηνιακό, με τους πράσινους να επικρατούν με 2-0.
 Το τουρνουά συνεχίζεται την Κυριακή 9 Απριλίου, και θα ολοκληρωθεί με τους τελικούς, το πρωί  της Δευτέρας 10 Απριλίου, με την τελετή λήξης στις 14:30.

 Οι Δήμοι, Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων σε συνεργασία με τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους Ποσειδώνας Πόρου και Α.Σ. Τροιζηνιακός συνδιοργανώνουν το 1ο THESEUS YOUTH CUP στην περιοχή του Πόρου και της Τροιζηνίας, υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αργολίδας και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας «Ο Προμηθέας», με σύμβουλο οργάνωσης την JAG WINNING SPORTS.



 Στο τουρνουά «1ος Θησέας» δίνεται στις ομάδες που συμμετέχουν η ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ορισμένους από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν γεννηθεί από το 2002 έως και το 2009.










Πηγή : http://www.porosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates