Social Icons

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Βασίλης Σιδέρης : Τους δώδεκα έφτασαν οι υποψήφιοι και συνεχίζει να ανακοινώνει......

Τους δώδεκα έφτασαν οι υποψήφιοι
με τον Βασίλη Σιδέρη για τις εκλογές της Ε.Π.Σ.Αργολίδας ένώ την Τετάρτη ( 29/03) αναμένονται να ανακοινωθούν και άλλοι όπως έχουμε ενημερωθεί.



Διαβάστε τα πρώτα δώδεκα ονόματα του συνδυασμού της ΝΙΚΗΣ του Βασίλη Σιδέρη πού από την επόμενη ημέρα πού θα αναλάβουν τις τύχες του Αργολικού ποδοσφαίρου θα πρέπει να πάρουν «σκούπα» και να το ξεβρομίσουν.



Παναγιώτης Ηλιού ( Κορωνίδα Κοιλάδας), Γιάννης Χατζόπουλος ( Κεραυνός Ιρίων),Γιώργος Μανουσάκης ( Πανασιναικός),Γιάννης Βουρνάζος ( Δρεπανιακός Αστέρας),Νώντας Λέρμας ( Θύελλα Σκαφιδακίου),Δημήτρης Χρόνης ( Παναργειακός),Γεωργία Ανδριανοπούλου ( Φαβιέρος Μεθάνων), Δημήτρης Αντωνόπουλος ( Ατρόμητος Σχινοχωρίου),Κόλλια Γεωργία ( Αριστείων Λυγουριού),

Γιώργος Σταυράκης ( Ολυμπιακός Αργους),Νώντας Μπιτζής ( Νέος Αχιλλέας Φιχτίων) και Σώζων Λαμπριανός ( Φοίνικας Π.Επιδαύρου).


Οι τελευταίες ανακοινώσεις:

Ο Νέος Αχιλλέας Φιχτίων και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μπιτζής Νώντας στηρίζουν Βασίλη Σιδέρη στην ΕΠΣ Αργολίδας



Αγαπητοί φίλες και φίλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου

Με τη σειρά μου και εγώ δηλώνω την βαθιά πίστη και στήριξη στην προσπάθεια του Βασίλη Σιδέρη ενόψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΣ Αργολίδας.
Συμμετέχω ενεργά στο ψηφοδέλτιο, ζητώντας την στήριξή σας για να πετύχουμε την πολυπόθητη αλλαγή και επανεκκίνηση του Αργολικού ποδοσφαίρου. Η διαδρομή του Βασίλη Σιδέρη και των συνεργατών του φανερώνουν πως η επιτυχία μας είναι δεδομένη, διαπιστώνεται  άλλωστε και από την απήχηση που έχει αυτή η κίνηση στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Αργολίδας.
Όλοι μαζί με πολλή αγάπη και σεβασμό για το άθλημα και αυτούς που το περιστοιχίζουν, ώστε να αναγεννήσουμε το ποδόσφαιρό μας .
Με τιμή
Μπιτζής  Νώντας (Νέος Αχιλλέας Φιχτίων)
 (Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας)
 

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου και ο Σώζων Λαμπριανός στηρίζουν Βασίλη Σιδέρη στην ΕΠΣ Αργολίδας

Φίλοι και φίλες
Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόταση να  συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ της ΕΠΣ Αργολίδας, όσο αφορά τις επερχόμενες εκλογές της. Φυσικά και θα στηρίξω έναν άνθρωπο που προσφέρει πολλά χρόνια τώρα στον αθλητισμό και δη στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
Έναν άνθρωπο καθαρό, με ήθος, που έχει όραμα και μαζί με τους συνεργάτες του θα δουλέψει σκληρά να αναγεννήσει το καταρρακωμένο Αργολικό ποδόσφαιρο. Αυτός δεν είναι άλλος από  τον Βασίλη Σιδέρη, στου οποίου τον συνδυασμό θα συμμετέχω ενεργά ζητώντας την ψήφο των παραγόντων που έχουμε τα ίδια πιστεύω.
 Όλοι μαζί για την μεγάλη νίκη του Αργολικού ποδοσφαίρου.
Με τιμή
Σώζων Λαμπριανός (Φοίνικας Νέας Επιδαύρου)
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates