Social Icons

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Χαλαρά ο Πορτοχελιακός 4-0 τον Παμμετοχικό ,

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής
διάρκειας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και στον 1ο όμιλο ο Πορτοχελιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση και θα περιμένει την διαδικασία των μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Κατηγορία.

Στο 23΄λεπτό  μακρινό φάουλ του Κ.Μανώλη η μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια του Λούμη.

Στο 25΄λεπτό σέντρα  ου Σαγκατέλωφ πό δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Αβραντά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μανώλη.

Στο 28΄λεπτό κόρνερ του Σπ.Ζαραφωνίτη  από δεξιά ο Κοξίδης έπιασε κεφαλιά και ο Κόλλιας στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-0.

Στο 29΄λεπτό δυνατό σουτ του Κουτσομύτη η μπάλα άουτ.

Στο 34΄λεπτό ο Σπ. Ζαραφωνίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μανώλη για να γίνει το 2-0.

Στο 39΄λεπτό σέντρα του Σπ. Ζαραφωνίτη από δεξιά ο Κόλλιας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 3-0 και ταυτόχρονα να πετύχει το ……… δεύτερο προσωπικό του αυτογκόλ.

Στο 46΄λεπτό σουτ του Ι.Εμ.Ζαραφωνίτη απέκρουσε ασθενώς στην αριστερή του γωνία ο Μανώλης και ο επερχόμενος Αβραντάς με νέο σουτ έκανε το 4-0.

Στο 55΄λεπτό δυνατό σούτ του Ρούμπου έδιωξε ο Χ.Λούμης. 

Στο 68΄λεπτό δυνατό σουτ του Μεμμάλι η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μανώλη.

Πορτοχελιακός ( Π.Παπασταύρου) :Χ.Λούμης, Στρίγκος, ( 57΄Χάνος) Μεμμάλι, Ντάκος, Zerja, Ν.Λούμης, Σπ.Ζαραφωνίτης, Αβραντάς , ( 49΄Μπέγκα), Σαγλκατέλωφ, Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης, Κοξίδης, ( 69΄Χ.Κουτσοποδιώτης).

Παμμετοχικός : Σπ.Μανώλης, Ρούμπος, Παν.Μανώλης, Δημ.Μανώλης, Κόλιας, Γ.Τριμπόνιας, Σοφός, Κουτσομύτης, Κατσαργύρης, ( 46΄Κατσαρός), Κ.Μανώλης, Β. Τριμπόνιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates