Social Icons

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου-Ε.Π.Α.Λ.Κρανιδίου 4-3.


 
Η ομάδα του ΓΕΛ Κρανιδίου
Σε ένα καταπληκτικό αγώνα από πλευράς θεάματος
και εναλλαγής του σκορ το ΓΕΛ Κρανιδίου κέρδισε με ένα γκολ στα  τελευταία λεπτά του αγώνα το ΕΠΑΛ Κρανιδίου με το αγγλικό σκορ 4-3 .  Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Κοιλάδας και ήταν για το πρωτάθλημα Λυκείων.
Το σκορ άνοιξε το ΕΠΑΛ Κρανιδίου με ωραίο πλασέ του Hida μέσα από την περιοχή . Το ΓΕΛ Κρανιδίου ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα  ύστερα από σέντρα του Μπούκουρη από δεξιά ο Ν.Λούμης πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το ΓΕΛ πέτυχε δύο γκολ . Συγκεκριμένα σε σουτ του Τριγκάκη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι , στην επαναφορά η μπάλα  έφτασε στον Μπούκουρη έξω από την περιοχή ο οποίος έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του ΕΠΑΛ για να γίνει το 2-1. Σειρά του Κώστα Μπάζου ήταν να χρηστεί σκόρερ όταν βρέθηκε έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία  του τερματοφύλακα του ΕΠΑΛ για να γίνει το 3-1. Το ΕΠΑΛ μείωσε σε 3-2  λίγα λεπτά αργότερα με εκτέλεση πέναλτι από τον Αλέσιο Λούτα. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΕΠΑΛ Hida με ωράιο σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-3. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο νικητής θα έβγαινε από την διαδικασία των πέναλτι ο Νικόλας Λούμης είχε άλλη γνώμη και σε εκτέλεση κόρνερ του Κ.Μπάζου από δεξιά πετάχτηκε πιο ψηλά από όλους στο σημείο του πέναλτι και με κεφαλιά έκανε το τελικό 4-3.
Να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για το όμορφο θέαμα πού πρόσφεραν αλλά και το ήθος και την παιδεία πού έδειξαν μέσα στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates