Social Icons

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ερμιονίδα-Α.Ο.Λουτράκι 4-2.





Άλλη μία καλή εμφάνιση πού συνοδεύτηκε
από μία άνετη νίκη σημείωσε σήμερα η Ερμιονίδα πού επικράτησε το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης επί του Α.Ο.Λουτρακίου με 4-2.
Η ομάδα του Θανάση Στάικου αν και δέχτηκε πολύ γρήγορα το πρώτο γκολ ( 7΄) , αντέδρασε ώριμα  πέτυχε γρήγορα την ισοφάριση ( 28΄) και ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου πήρε την πρωτοπορία στο σκορ ( 39΄) την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος.

To Φιλμ του αγώνα:

Στο 1΄ λεπτό  διαγώνιο σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή  καταλήγει άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.
Στο 4΄ λεπτό δυνατό σουτ του Σελμανάι έξω από την  περιοχή, η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Διαμαντή.
Στο 5΄ λεπτό δυνατό σούτ  του    από το κέντρο του γηπέδου θα προσπαθήσει να κρεμάσει  τον Πονηρό όμως  μπάλα θα καταλήξει άουτ.
 Στο 7΄ λεπτό οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ όταν μετά από λα΄θος της άμυνας της Ερμιονίαδς ο  Παναγόπουλος  με δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ. 0-1.
Στο 13΄ λεπτό  μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να ισοφαρίσει όταν ο  Σελμανάι θα ευνοηθεί από κάποιες κόντρες έξω από την περιοχή  και με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα  ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Διαμαντή.
Στο 28΄λεπτό  βαθιά μπαλιά προς την άμυνα των φιλοξενούμενων από τον Σαμαρά , ο Αποστολίδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας και βλέποντας τον Σκεντεράι να έχετε σαν τρέιλερ από δεξιά γυρίζει την μπάλα για  να πλασάρει τον Διαμαντή και να κάνει το 1-1
Στο 36΄ λεπτό δυνατό σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή ο  Διαμαντής απέκρουσε δύσκολα.
Στο 39΄ λεπτό η Ερμιονίδα πήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν ο  Αποστολίδης από πλάγια και έκανε το γύρισμα με τον Σελμανάι  και με δυνατό αριστερό  σουτ στη δεξιά γωνία του Διαμαντή θα κάνει το 2-1.
Στο 41ο λεπτό κάθετη πάσα του Σελμανάι στον Αποστολίδη μέσα στην περιοχή όμως τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Μάγγος.
Στο 53΄ λεπτό ατομική ενέργεια του Σελμανάι που πέρασε τέσσερις αμυντικούς των  φιλοξενούμενων , αλλά ο Διαμαντής θα προλάβει και θα μπλοκάρει.
Στο 55΄ λεπτό η Ενωση θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ 3-1 όταν ο Σκεντεράι θα βγεί στην  αντεπίθεση θα δώσει στον  ο Αποστολίδης  πού πέρασε τον Παπαναστασίου  θα  πλάσαρει  τον Διαμαντή για το 3-1.
Στο 56΄ λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν το σκορ όταν ο  Ζερβός  μπήκε  από πλάγια μέσα ατην περιοχή, αλλά ο Πονηρός θα μπλοκάρει το σουτ
Στο 61΄ λεπτό το Λουτράκι θα μειώσει το σκορ όταν ο  Ζερβός θα δώσει αριστερά στον Πουλάκο πού με δυνατό σούτ θα κάνει το  3-2.
Στο 64΄ λεπτό σέντρα του Ζέλο  κεφαλιά ο  Κωβαίος  με  τον Πονηρό να απογειώνεται στο «γάμα»  της εστίας του και να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 77΄ λεπτό δυνατό σουτ του η μπάλλα  κατέληξε ελάχιστα δίπαλ  από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πονηρού.
Στο 87΄ λεπτό η Ερμιονίδα εδραιώνει την νίκη της όταν ο Τσόφλιος  πάσαρε στον Αποστολίδη που με πλασέ έκανε το 4-2.
Στο 90΄ λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές όταν  ο Παπαναστασίου   θα αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μάλαμα ύστερα από υπόδειξη του δεύτερου βοηθού.

Ερμιονίδα ( Θ.Στάικος) : Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης ( 73΄Παπαιωάννου), Κιοσσές, Σκεντεράι, ( 80΄Κανταρτζής) ,Παλαιοπάνος, Τριμπόνις, ( 64΄Ταόφλιος), Αποστολίδης, Σελμανάι.
Α.Ο.Λουτράκι ( Ν.Μεσολόγγης) : Διαμαντής, Χριστουλάκης, Παπαναστασίου, Παναγόπουλος, Ζελό, Νικολάου, Γούλας, ( 61΄Κωβαίος), Μάγκος. Ζερβός. Αποστολάκης, Πουλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates