Social Icons

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Περίπατο ο Πορτοχελιακός , κέρδισε άνετα 4-1 τα Λευκάκια.


Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ο
Πορτοχελιακός κέρδισε την ομάδα των Λευκακίων με σκορ 4-1 και σε συνδυασμό την ήττα της Θύελλας Μαλανδρενίου πήρε μία διαφορά πέντε βαθμών πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.
Οι ποδοσφαιριστές του Π.Παπασταύρου μπήκαν στο τερέν με σκοπό να «καθαρίσουν» από την αρχή του αγώνα και να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα πού θα τους  «έλυνε» τα πόδια κάτι πού πέτυχαν πριν εκπνεύσει το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 14΄λεπτό ωραίος συνδυασμός του Κοξίδη με τον Ι.Εμ.Ζαραφωνίτη ο τελευταίος με σούτ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Νταντή. Στο 50΄λεπτό ο Memmali είδε την δεύτερη κίτρινη του διαιτητή Κόλλια.  Από το σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι και με παίκτη παραπάνω πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν. Στο 65΄λεπτό ο Πορτοχελιακός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά . Το εκτέλεσε απευθείας ο Σπ.Ζαραφωνίτης κάνοντας το 2-0. Στο 80΄λεπτό ο Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με δυνατό σούτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 81΄λεπτό τα Λευκάκια μείωσαν , όταν ο Buzdra με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Σχοινά και στην συνέχεια μέσα από την γραμμή της εστίας. Σωστή η απόφαση του πρώτου βοηθού Θεοδώρου.   Στο 86΄λεπτό ο Σπ.Ζαραφωνίτης ανατράπηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων και το ολοκάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο παθών για να κάνει το τελικό 4-1.
Πορτοχελιακός ( Π.Παπασταύρου ) : Σχοινάς, Στρίγκος, Memmali, Ντάκος, Ν.Λούμης, Μπέγκα, Σπ.Ζαραφωνίτης, Χάνος, Αβραντάς, Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης Κοξίδης.

Λευκάκια ( Κ.Δωρής) : Νταντής, Malluta, Κούρτης, Kasneci, Buzdra, Νταγιάντης, Μπόμπος, Διδασκάλου, Γόγωνας, Καζολιάς, Γεωργιδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates