Social Icons

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι τελικοί Λυκείων Αργολίδας. Το 2ο Λύκειο Αργους πήρε και τους δύο τελικούς.

Τα κορίτσια του 2ου Γενικού Λυκείου Αργους.
Το 2ο Γενικό Λύκειο Άργους είχε την
τιμητική του στους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος των Λυκείων Αργολίδας αφού κατάφερε και κατέκτησε την πρώτη θέση στο ποδόσφαιρο σε κορίτσια και αγόρια στους τελικούς πού έγιναν την Τετάρτη ( 22/02) στο γήπεδο του Λυγουριού . 
Και οι δύο αγώνες είχαν πολύ ωραίο θέαμα και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στην ρώσικη ρουλέτα αφού και οι δύο αγώνες πήγαν στην διαδικασία των πέναλτι.
Συγκεκριμένα στον αγώνα των κοριτσιών το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2 ,
Τα κορίτσια του 1ου Λυκείου Αργους
Το 2ο Λύκειο Άργους προηγήθηκε με πλασέ της Κοτίτσα μέσα από την περιοχή για να ισοφαρίσει το 1ο Λ.Α. με τον ίδιο τρόπο με σκόρερ την Μήτσάκου. Το 2ο Λ.Α. ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ μετά από φάση διαρκείας και σούτ της Κυροακοπούλου. Ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε η Χρύσα Κατσικάρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έκανε το 2-2. Στην διαδικασία των πέναλτι η σκόρερ του δευτέρου τέρματος του 1ου Λυκείου ήταν αυτή πού έχασε το πέναλτι.
Τα αγο΄ρια του 2ου Λυκείου Αργους
Στον αγώνα των αγοριών έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας και από τις δύο ομάδες με πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ . Όμως έμεινε το στείρο 0-0 για να οδηγηθούμε στην διαδικασία των πέναλτι. 
Τα αγόρια του Λυκείου Κρανιδίου
Το πέναλτι πού έκρινε τον αγώνα το έχασε ο Κ.Κουτσοποδιώτης ο οποίος ήταν από τους καλύτερους τους αγώνα.

Σε αυτό τον αγώνα να συγχαρούμε όλους τους καθηγητές και συνοδούς των ομάδων για την άψογη διοργάνωση των αγώνων  καθώς και τς μαθήτριες και μαθητές για την πολύ καλή συμπεριφορά τους εντός του αγωνιστικού χώρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates