Social Icons

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ποσειδώνας Διδύμων-Αργοναύτης Νέας Κίου 2-2





Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας του Ποσειδώνα
Διδύμων με αντίπαλο τον Αργοναύτη Νέας Κίου στα πλαίσια της
17ης αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν.

Στο 13ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μετά από φοβερή κάθετη πάσα του Π. Κάπλατζη στον Χατζόπουλο ο όποιος μπήκα στην περιοχή και  πλάσαρε τον Χρήστου   για να γίνει το 0-1. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο σκόρερ του Αργοναύτη και αντικαταστάθηκε.
Στο 20΄  ο Πλατής  απέκρουσε  εντυπωσιακά δυνατό σουτ του Κελλυ.
Στο 30΄ κάθετη πάσα του Αντωνόπουλου στον Κελλυ ο οποίος έφυγε μόνος του μπήκε στην περιοχή  και με πλασέ έκανε το 1-1.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου προσπάθησε ανούσια ο Αργοναύτης χωρίς κάτι σημαντικό
Στο 51ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν μπροστά στο σκόρ όταν ο Π. Κάπλατζης έβγαλε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Χ.Κάπλατζης με κεφαλιά έβαλε τον Αργοναύτη μπροστά στο σκορ για να γίνει  το 1-2.
Από το λεπτό αυτό και μετά οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το σκορ με αποτέλεσμα ο Ποσειδώνας να βγει μπροστά και να πιέζει για την ισοφάριση.  Το μόνο πού κατάφεραν ήταν να απειλήσουν στο 65΄λεπτό όταν ο Π. Κάπλατζης έκανε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ο Β. Δρυμούρας έγινε κάτοχος της μπάλας αλλα το πλασέ πού έκανε πήγε στην αγκαλιά του Χρήστου.
Στο 75΄λεπτό ο Πλατής με εξαιρετική επέμβαση αποσόβησε σίγουρο γκολ σε δυνατό αριστερό σούτ του Αντωνόπουλου. Ότι δεν πέτυχε ο αρχηγός του Ποσειδώνα στο 75΄λεπτό το κατάφερε στο 89΄λεπτό όταν ο Μπροδήμας σέντραρε από δεξιά και ο Αντωνόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το τελικό 2-2.
Ποσειδώνας Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας, Οικονομόπουλος (27΄Μούγιος), Κοτσοβός, Μπάρδης, M.Tresa, Κέλλης, ( 83΄Α.Κονδύλης), Προσύλης, Μέλση, ( 45΄Σ.Κονδύλης), Αντωνόπουλος, A.Tresa.
Αργοναύτης Νέας Κίου : Πλατής, Διαμαντής, Φλεβάρης, Χ.Κάπλατζης, Μπούκουρης, Τσουρδίνης , Moustafaj, Νέτζια,( 85΄Μακαρατζής),  Χατζόπουλος,( 15΄Β.Δρυμούρας),  Π.Κάπλατζης, Μακρίδης.( 71΄Παρασκευόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates