Social Icons

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας-Παναυπλιακός 2-0.





Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο
ημίχρονο η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε τον Παναυπλιακό με σκορ 2-0.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουν ένα ευρύ σκορ απέναντι σε μία ομάδα πού δεν μπορούσε να ακολουθήσει.  Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα άλλαξε μορφή με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βγούν μπροστά και στα τελευταία 15 λεπτά να χάσουν κλασσικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.
Στο λεπτό διαγώνια μπαλιά του Σ. Μπάζου έβγαλε τετ  α τετ  τον Χριστόπουλο με τον Μαχαίρα πού πρόλαβε τον επιθετικό της Κορωνίδας πρίν γίνει απιλειτικός.
Στο 10΄λεπτό δυνατό σούτ του Γιαννακόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μαχαίρα.
Στο 12΄λεπτό ο Μαχαίρας απέκρουσε εκπλικτικά στην αριστερή του γωνία πλασέ του Στ.Μπάζου.
Στο 17΄λεπτό ο Bajer βρέθηκε απέναντι από τον Μαχαίρα όμως η λόμπα πού επιχείρησε πέρασε  λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 19΄λεπτό διαγώνια μπαλιά του Στ.Μπάζου στο Γιαννακόπουλο αυτός βρέθηκε απέναντι από τον Μαχαίρα πού σούταρε αλλα΄ο τερματοφύλακας του Παναυπλιακού με φοβερή απόκρουση έστειλε την μπάλα κόρνερ.
Στο 27΄λεπτό εκπληκτική ενέργεια του Sallaku  ο οποίος βρέθηκε έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων , σούταρε για να αποκρουστεί η μπάλα από το αριστερό δοκάρι του Μαχαίρα.
Στο 40΄λεπτό κόρνερ του Bajer από δεξιά , καρφωτή κεφαλιά του Μέγα από το σημείο του πέναλτι η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μαχαίρα.
Στο 41΄λεπτό η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Στ.Μπάζος σούταρε από δεξιά , απέκρουσε ο Μαχαίρας και η μπάλα έφυγε προς τα αριστερά , εκεί πετάχτηκε ο Χριστόπουλος και με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 48΄λεπτό δυνατό σουτ του Μέγα , η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μαχαίρα.
Στο 77΄λεπτό ο Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής , όμως πριν προλάβει να σουτάρει τον πρόλαβε ο  Sallaku διώχνοντας σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μιχαλόπουλος , η μπάλα έφτασε στον Rrezhda πού πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο Λάσκαρης.
Στο 81΄λεπτό σέντρα του Μιχαλόπουλου από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Τσαγγαρέλλη πού πλάσαρε για να προλάβει πάνω στην γραμμή και να διώξει ο Sallaku.
Στο 84΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Λάσκαρης.
Στο 90΄λεπτό ωραίο ένα-δύο Μπάζου και Γιαννακόπουλου μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων με τον τελευταίο να πλασάρει τον Μαχαίρα και να κάνει το 2-0.
Στο 91΄λεπτό δυνατό σουτ του Bajer έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μαχαίρα.

Κορωνίδα Κοιλάδας :Λάσκαρης, Σ.Μπάζος, Κοροντίνης Sallaku, Κουτσαύτης, Μέγας, Ι.Γιαννακόπουλος, Κ.Μπάζος, ( 62΄Μπούκουρης), Χριστόπουλος, Bajer, Cojocaru.
Παναυπλιακός : Μαχαίρας, Μαρκόπουλος, Σχίζας, Γεωργόπουλος, ( 55΄Τσαγγαρέλης), Μπέλεσης, Kiriakidi, Μιχαλόπουλος, Χέλμι Ρέππα,( 32΄Rrezhda),  Γαλάνης, Σαραντόπουλος, ( 55΄ Μπρέγιανος), Αποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates