Social Icons

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Με σκόρερ τον Γ.Φράγκο ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου κέρδισε 1-0 στα Λευκάκια.

Φάση από τον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ερμιόνη.
Σημαντική νίκη κατέκτησε ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου εκτός
έδρας από τα Λευκάκια με σκορ 1-0. Οι «μελανόλευκοι» με την νίκη αυτή ξέφυγαν από τις επικίνδυνες  θέσεις της βαθμολογίας και αναρριχήθηκαν στην Πέμπτη θέση του Βαθμολογικού πίνακα.
Στο 32΄λεπτό ο Ηλίας Δαγρές πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.
Στο 43΄λεπτό ο Δορμπάρης εκτέλεσε κόρνερ  από αριστερά και ο Φράγκος με προβολή μέσα από την περιοχή πέτυχε το νικητήριο τέρμα του Ο.Φ.Η.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με το 0-1 υπέρ τους φύλαγαν τα νώτα τους και προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν το δεύτερο γκολ. Και παραλίγο να το πετύχουν στο 83΄λεπτό όταν ο Biro έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Δαγρές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 85΄λεπτό άλλη μία ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Δαγρέ όμως και πάλι το σούτ πού έκανε η μπάλα έφυγε άουτ.
Λευκάκια : Νταντής, Καββεζός, Malluta, Kacneci,Buzdra, Κούρτης, (56΄Γεωργιδάκης). Μπόμπος, ( 73΄Τσίρος), Διαδασκάλου, Γόγωνας, Δωρής , Καζολιάς.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου : Mammoutai, Μπουγιούρας, Παπανδριανού, Μέλλος ( 48΄Αποστόλου, ), Δαγρές , Cuni ( 12΄Η.Δρούγκας, 88΄Οικονομόπουλος). Φράγκος, Biro, Rrodhja,Δορμπάρης, Σαράντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates