Social Icons

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Παναχαική-Ερμιονίδα : Δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών


ΠΗΓΗ : http://patragoal.gr
Στην συνέντευξη τύπου μετά το φινάλε του
νικηφόρου αγώνα με την Ερμιονίδα, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος για ακόμα μία φορά απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, ενώ τους υπερασπίστηκε όταν ο Κιοσσές από την πλευρά της Ερμιονίδας κατηγόρησε τους παίχτες της Παναχαϊκής για πολύ σκληρό παιχνίδι με αφορμή την σύρραξη μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Παπαϊωάννου στον Ελευθεριάδη.
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:
Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Οι δηλώσεις μου πριν το ματς επαληθεύτηκαν 100%. Παίξαμε με τη δεύτερη καλύτερη ομάδα μετά από εμάς, την καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Η Ερμιονίδα ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και μας δυσκόλεψε.
Πιέσαμε ψηλά, ήθελε τρέξιμο, αυτό δούλεψε, αλλά σίγουρα θέλουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Οι καλές ομάδες χρειάζονται ισορροπία.
Έχουμε ποιότητα και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Είμαστε μία οικογένεια. Δεν είμαστε ούτε στα μισά ακόμα του πρωταθλήματος και δεν μου λέει κάτι η διαφορά από τις άλλες ομάδες.
Έχουμε ακόμα 15 ματς, έχει πολύ δρόμο. Θα ξεκουραστούμε, τα παιδιά έδωσαν πολλά και έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε καλά για το επόμενο ματς.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε όπως και τις άλλες φορές και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη».
Αθανάσιος Στάικος (Προπονητής Ερμιονίδας): «Γνωρίζαμε ότι παίζαμε ένα ντέρμπι, βέβαια ήταν παράξενο για εμάς γιατί το καλοκαίρι δεν ξεκινήσαμε με στόχο τον πρωταθλητισμό.
Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο κόντρα στην Παναχαϊκή, αλλά μας λύγισε το μέγεθος και το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Μας κέρδισε δίκαια καθώς από ένα σημείο και μετά δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι.
Θέλουμε να έχουμε καλό και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα μας. Θα προσπαθήσουμε σε τέτοια ματς στο μέλλον να είμαστε καλύτεροι.
Ελπίζω η Παναχαϊκή να φτάσει και πάλι στην Α’ Εθνική εκεί που της αξίζει. Κάθε φίλαθλος το θέλει αυτό».

Γιώργος Κιοσσές (Αρχηγός Ερμιονίδας): «Είμαστε 
..........

Η Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates