Social Icons

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Θανάσης Στάικος :Εξίσου δύσκολο!



Θεωρητικά το ματς της Κυριακής με τον
ΠΑΟ Βάρδας έχει χαμηλότερο βαθμό δυσκολίας από εκείνο με την Παναχαϊκή για την ΑΕ Ερμιονίδας. Υπέρμαχος αυτής της άποψης δεν φαίνεται να είναι και ο Θανάσης Στάικος, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το σχόλιο που παραχώρησε στο pamebala.gr μερικά εικοσιτετράωρα πριν από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του για τον πρώτο γύρο. Ο 36χρονος προπονητής γνωρίζει καλά, άλλωστε, πως πρόκειται ουσιαστικά για ένα ντέρμπι 2ης θέσης στον 3ο όμιλο.
«Είναι εξίσου πολύ δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής, γιατί η Βάρδα είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα. Νομίζω πως η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων και τα στατιστικά αποδεικνύουν ότι το ματς αυτό είναι ένα ντέρμπι. Ελπίζω να μην μας έχει επηρεάσει η ήττα από την Παναχαϊκή, να αντιδράσουμε θετικά και να φτάσουμε στη νίκη» επισήμανε χαρακτηριστικά, για να σημειώσει σχετικά με την καλή παρουσία της ομάδας του στην Πάτρα, που όμως δεν επιστεγάστηκε με κάποιο θετικό αποτέλεσμα: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα είχε πολλές δυσκολίες. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά για την πίεση που θα μας ασκούσε η Παναχαϊκή, θεωρώ ότι κατά διαστήματα καταφέραμε να σταθούμε καλά στο γήπεδο, αν και είχαμε βέβαια και κάποια σημεία που μας πίεσε αρκετά. Τελικά δεν αντέξαμε, δεχθήκαμε ένα τέρμα στο 60', προσπαθήσαμε να το φέρουμε στα ίσια, δεν τα καταφέραμε και με το δεύτερο γκολ όλα κρίθηκαν. Δίκαια κέρδισε η Παναχαϊκή».
***************************************************
 ***************************************************
Μάλιστα, ο Θανάσης Στάικος δεν απέφυγε να εκφράσει την ικανοποίησή του, φανερώνοντας παράλληλα τις υψηλές προσδοκίες που έχει από την ομάδα του: «Έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα μου, όμως θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση. Κάπου μέτρησε η φανέλα και το μέγεθος της ομάδας, μαζί με την ποιότητα και την εμπειρία που έχουν τα παιδιά της Παναχαϊκής. Ωστόσο, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τους δικούς μου ποδοσφαιριστές».

ΠΗΓΗ : http://pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates