Social Icons

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ενωση Ερμιονίδας : Απέκτησε τον Μιχάλη Βιρβίλη.





Ποδοσφαιριστής της Ένωσης Ερμιονίδας
είναι και επίσημα ο Ερμιονίτης Μιχάλης Βιρβίλης ύστερα από την ανακοίνωση του συλλόγου. Ο 23χρονος αμυντικός επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μετά από 2 χρόνια περίπου.



Ο Μιχάλης Βιρβίλης  είναι 23 ετών (1993) και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού , ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης στον οποίο έμεινε μέχρι το 2011 τη  χρονιά πού η ομάδα ανέβηκε στην Δ Εθνική. 
************************************



************************************

Το καλοκαίρι του 2011 μετακομίζει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Παναρκαδικού με τον οποίο θα αγωνιστεί σε 21 παιγνίδια και θα πετύχει ένα γκολ και με τους «τριφυλλοφόρους» θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Αρκαδίας.

Το καλοκαίρι του 2012 η ΑΕΚ Τριπόλεως θα τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της με την οποία θα αγωνιστεί σε 22 αγώνες και θα πετύχει επίσης ένα γκολ. 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


***********************************

Τον Ιούλιο του 2013 η Ένωση Ερμιονίδας  η οποία αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική θα τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της , με την οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο και θα πανηγυρίσει την άνοδο την football league. Το καλοκαίρι του 2014 η Ένωση Ερμιονίδας τον έδωσε δανεικό ι στο Κιβέρι για λογαριασμό του Ερμή ομάδας πού ανέβηκε στην Γ Εθνική.

Τον Ιανουάριο του 2015 θα μετακομίσει στην Κοιλάδα για λογαριασμό της Κορωνίδας στην οποία αγωνιζόταν μέχρι σήμερα έχοντας στο ενεργητικό του 59 αγώνες και έχει σημειώσει 8 τέρματα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates