Social Icons

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Με σκόρερ τους Μέγα και Bajer η Κορωνίδα Κοιλάδας 2-1 το Δρέπανο.



Την νίκη με 2-1 πήρε η Κορωνίδα Κοιλάδας στο
γήπεδό της απέναντι στον Δρεπανιακό Αστέρα με σκορ 2-0..


Στο 12΄λεπτό ο Μέγας με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουρμούζη ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. 1-0

Στο 16΄λεπτό ο Λάσκαρης απογειώθηκε στο δεξί του παραθυράκι διώχνοντας σουτ του Ευσταθίου σε κόρνερ.

Στο 19΄ λεπτό δυνατό σουτ του Bajer απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Χουρμούζης.

Στο 21΄λεπτό  νέο σουτ του Bajer απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Ρεβίθης.

Στο 44΄λεπτό  ο Κουτσαύτης έδωσε στον Bajer, αυτός με δυνατό  σουτ έκανε το 2-0.

Στο 52΄ λεπτό  ο Σαρρής έπιασε την καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Μανιάτη και ο Λάσκαρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο  62΄λεπτό δυνατό  σουτ του Γιαννακόπουλου στη δεξιά γωνία, έδιωξε δύσκολα  ο Χουρμούζης και στην αντεπίθεση ο Μανιάτης συνδυάστηκε με τον  Σαρρή που από πλάγια σούταρε και η μπάλα τράνταξε το  οριζόντιο δοκάρι του Λάσκαρη  κι έφυγε πλάγια.

Στο 87΄λεπτό  ο Βιρβίλης στο τελευταίο του παιγνίδι με τα χρώματα της Κορωνίδας  υπέπεσε σε πέναλτι, όταν ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ευσταθίου, το κτύπησε ο παθών  και διαμόρφωσε το τελικό  2-1.

Κορωνίδα Κοιλάδας  (Γ.Χορμής):Λάσκαρης, Στ.Μπάζος , Cuni  (90΄  λόγω τρ.Σαγκατέλωφ ), Βιρβίλης, Τασιόπουλος, Μέγας, Ι. Γιαννακόπουλος (81 Κοροντίνης), Κουτσαύτης, Χριστόπουλος (73΄Κ. Μπάζος), Bajer , Cojocaru.

Δρεπανιακός Αστέρας  (Χ.Βουρνάζος): Χουρμούζης, Π. Μανδύλης  (81΄ Ατματζίδης), Σέρφας, Ρεβίθης, Γκιαούρης, Διαμαντής, Σ.Μανδύλης . (84΄ Kralev), Κοκορομύτης, Ευσταθίου, Μανιάτης, Σαρρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates