Social Icons

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Χάθηκε η μπάλα με Τρίμπο, Αποστολίδη και Σχοινά. Η Ερμιονίδα σκόρπισε τον ΠΑΟ Βάρδας με 5-0.



  Μία εκπληκτική Ένωση Ερμιονίδας
σκόρπισε τον ΠΑΟ Βάρδας φιλοδωρώντας τον με πέντε γκολ κάνοντας το ντέρμπυ ένα ευχάριστο  Κυριακάτικο περίπατο.

Οι παίκτες του Θανάση Στάικου μπήκαν από το πρώτο λεπτό δυνατά στον αγώνα με σκοπό να πετύχουν γρήγορα το γκολ και τελειώνουν τον αγώνα. Και οι 13 πού αγωνίστηκαν ήταν καταπληκτικοί τόσο στα αμυντικά τους όσο και στα επιθετικά τους καθήκοντα. Θα σταθούμε όμως σε δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξεχώρισαν . Πρώτος είναι ο  δαιμόνιος Γιώργος Αποστολίδης ο πέτυχε δύο εκπληκτικά σε εκτέλεση τέρματα και ήταν μία διαρκείς απειλή για την εστία του Καπούταγλη. Και ο άλλος ο Αργύρης Σχοινάς ο οποίος φώναξε «είμαι εδώ» και σε 13 λεπτά πέτυχε δύο υπέροχα γκολ. 
********************************************


********************************************

Από τον ΠΑΟ Βάρδας δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο πού να δικαιολογεί την βαθμολογική  του θέση Οι επιθετικοί του έκαναν ελάχιστα αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή του Πονηρού  . Οσο για τον αμυντικό τομέα τα πέντε γκολ λένε πολλά.

Στο λεπτό ο Σελμανάι με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την οριζόντια δοκό του Καπούταγλη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 27΄λεπτό σουτ του Αποστολίδη από το ύψος της περιοχής  έδιωξε δύσκολα ο Καπούταγλης και στην επαναφορά ο Κιοσσές  σούταρε και πάλι ο τερματοφύλακας της Βάρδας έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 28΄λεπτό ο Τριμπόνιας έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του  Καπούταγλη ανοίγοντας το σκορ .1-0.
********************************************


********************************************

Στο 29΄λεπτό διαγώνιο σούτ του Κιοσσέ , έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας της Βάρδας.

Στο 36΄λεπτό ο Αποστολίδης με ένα αριστοτεχνικό αριστερό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπούταγλη για να γίνει το 2-0.

Το 46΄λεπτό μπαλιά του Παλαιοπάνου στην πλάτη της άμυνας ο Αποστολίδης βγήκε μόνος του με τον τερματοφύλακα , πού πρόλαβε και έδιωξε σώζοντας την εστία του.

Στο 53΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα να κάνει το 3-0 όταν ο Τριμπόνιας έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Αποστολίδας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 55΄λεπτό μπαλιά Τριμπόνια στον Σελμανάι μέσα στην περιοχή , πρόλαβε όμως και έδιωξε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
*******************************************


*******************************************

Στο 59΄λεπτό Ο Γ.Πολίτης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , κεφαλιά του Σιδέρη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από την δεξιά συμβολή του Πονηρού.

Στο 62΄λεπτό σουτ του Σελμανάι έδιωξε δύσκολα ο Καπούταγλης.

Στο 65΄λεπτό μπαλιά του Παλαιοπάνου στην πλάτη της άμυνας της Βάρδας στον Αποστολίδης ο οποίος με δυνατό αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα μτης Βάρδας για να γίνει το 3-0.

Στο 79΄λεπτό, δυνατό σουτ του Σαμπανέι η μπάλα άουτ.

Στο 83΄λεπτό πλασέ του Ντόμα έδιωξε δύσκολα ο Πονηρός.

Στο 85΄λεπτό σουτ του Σελμανάι έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Καπούταγλης.

Στο 87΄λεπτό σέντρα του Παναγιώτου από δεξιά στην καρδιά της άμυνας της Βάρδας , εκεί πετάχτηκε ο Σχοινάς και με πλασέ έκανε το 4-0.

Στο 90΄λεπτό ίδια φάση καρμπόν με το τέταρτο γκολ και με τους  ίδιους πρωταγωνιστές έγινε το τελικό 5-0.

Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος) : Πονηρός, Παναγιώτου, Καραλής,( 71΄Μπούρας),  Τζιέρης, Παπαιωάννου, Κιοσσές, Σκεντεράι, ( 55΄Κανταρτζής),Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας ( 77΄Σχοινάς), Αποστολίδης , Σελμανάι.

Π.Α.Ο.Βάρδας ( Ηλίας Φωτόπουλος) :  Καπούταγλης, Περ. Πολίτης, (56’ Παλιάτσας),  Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος Γιωρ.Πολίτης, Καρούτης,( 65΄Βατσής),  Γούρμος (69’ Καλογερόπουλος), Ντόμας, Σαμπανέι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates