Social Icons

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Περίπατος του Πορτοχελιακού στην Προσύμνη. Κέρδισε άνετα τον Ολυμπιακό Αργους με 4-2.


Φωτό αρχείου


 Πέρασε και από την Προσύμνη ο Πορτοχελιακός
αφού πιο κέρδισε άνετα απότι δείχνει το τελικό  σκορ τον Ολυμπιακό Άργους με 4-2  πετυχαίνοντας την δέκατη νίκη του σε έντεκα αγώνες.  Οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Παπασταύρου μπήκαν από την αρχή στον αγώνα δείχνοντας ποιος θα ήταν το αφεντικό του αγώνα .


Στο λεπτό σέντρα του Σπ.Ζαραφωνίτη ο Κοξίδης μέσα από την περιοχή έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 14΄λεπτό νέα σέντρα του Σπ.Ζαραφωνίτη από δεξιά ο Κοξίδης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ματράγκου ανοίγοντας το σκορ.0-1

Στο 21΄λεπτό ο Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης εκτέλεσε φάουλ και ο Ν.Λούμης έχασε σίγουρο γκολ.

Στο 27΄λεπτό ο Μπούντρος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.

Στο 42΄λεπτό ο Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης έκανε μία προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σούτ δεν άφησε περιθώρεια αντίδρασης στον Ματράγκο για να γίνει το 1-2.

Στο 52΄λεπτό με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Ματράκου για να γίνει το 1-2

Στο 60΄λεπτό ο Σπ.Ζαραφωνίτης είδε τον Κοξίδη να φεύγει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, του πέταξε την μπάλα και ο Κοξίδης πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ το οποίο «κακώς» ακύρωσε ο πρώτος βοηθός Μελέτης σαν οφσάιντ.

Στο 72΄λεπτό ο Χ. Λούμης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κόκοτος και ο Κίτος από την άσπρη βούλα μείωσε το σκορ στο 2-3.

Με την σέντρα (73΄) ο Αβραντάς έδωσε στον Ι.Ευ.Ζαραφωνίτη και αυτός με ένα καταπληκτικό σούτ έστειελ την μπάλα στο « γάμα» του Ματράκου ο οποίος ήταν εκτός εστίας και…….. πανηγύριζε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ολυμπιακός Αργους : Ματράγκος, Δελλής, Κουγιάς,( 46΄Σουρσος), Μπούντρος, Μήτσουλας, Ξιξής,,( 46΄Κουλός),  Μαρουδής, Νικολίτσας, ( 76΄Οικονόμου), Χρυσυκόπουλος, Κόκοκος, Κίτος.

Πορτοχελιακός : Χρ. Λούμης, Στρίγκος, ( 70΄Χάνος), Μεμμάλι, Zerja, Ν.Λούμης, Μπέγκα, Σπ.Ζαραφωνίτης, ( 79΄Χρ. Κουτσοποδιώτης) Κοξίδης, Αβραντάς, Ι.Εμ. Ζαραφωνίτης, Ι.Ευ. Ζαραφωνίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates