Social Icons

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Σούπερ Ποσειδώνας , κέρδισε 3-2 τον Αριστείωνα στο Λυγουριό.




Την Τρίτη του εκτός έδρας νίκη και
έβδομη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα πήρε ο Ποσειδώνας Διδύμων στο γήπεδο του Λυγουριού από τον Ποσειδώνα με σκορ 3-2 χάρη σε ένα τέρμα πού πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Σωτήρης Κονδύλης.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο  15΄λεπτό με δυνατό σούτ του Α..Οψιμούλη  να καταλήγει στα δίχτυα του Χρήστου. 1-0
Στο 25΄λεπτό μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Κέλλης έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.  
Στο 35΄λεπτό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής  έγινε  το 1-2.
Στο 85΄λεπτό ο Κωστόπουλος έβγαλε παράλληλη σέντρα από  δεξιά και ο Τσόλαφος με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σερέτη για να γίνει το 2-2.
Στο 92΄λεπτό ωραία αντεπίθεση από Μπροδήμα και Αντωνόπουλο με τον τελευταίο να βρίσκει τον Σ.Κονδύλη μέσα στην περιοχή και με υποσειγματικό πλασέ να δίνει το τρίποντο στην ομάδα των Διδύμων.  
Αριστείων Λυγουριού  (Β.Οψιμούλης): Αναστασάκης, Κωστόπουλος, Γαλάνης, Ι. Οψιμούλης ,Π. Παπακαλοδούκας  (46΄ Τσάλαφος),  Σκαρτάδος, Δ. Κόλλιας, Παπασταύρου (70΄ Σαρρής),  Λιακόπουλος (46΄ Τριανταφύλλου), Θ.Παπακαλοδούκας, Α.Οψιμούλης .
Ποσειδώνας Διδύμων  (Ν.Μητροσύλης): Χρήστου (60΄ Σερέτης), Μπροδήμας, Κοτσοβός, Μούγιος, Προσίλης, Μπάρδης,  Κέλλης (30΄ λ.τρ.Σ.Κονδύλης), Α.Tresa, Ε.Tresa,  Αντωνόπουλος, Hida (67΄ Α. Κονδύλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates