Social Icons

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Party Αποστολίδη στη Μεγαλόπολη . Με δύο προσωπικά του γκολ η Ερμιονίδα κέρδισε 2-1 την Δόξα.





Με τον πιο ιδανικό τρόπο αποχαιρετάει
το 2016  η επί επτά αγωνιστικές αήττητη  Ερμιονίδα αφού πέρασε και από την Μεγαλόπολη κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Γιώργου Αποστολίδη και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα πέντε βαθμούς πίσω από την Παναχαική.
Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ στο 11΄λεπτό με 1-0 χάρη σε γκολ του Κατσαρού με γυριστό σουτ από το δεύτερο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Παναγιωτίδη. Στο 13΄λεπτό  πλασέ του Παναγιωτίδη η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 20'λεπτό πλασέ του Τριμπόνια από δεξιά η μπάλα κτύπησε στην αριστερή κάθετη δοκό του Μακριωνίτη. Στο 23΄λεπτό ο Αποστολίδης με ωραίο δεξί πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μακριωνίτη για να γίνει το 1-1. Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι από το γκολ της ισοφάρισης ένα λεπτό αργότερα ο Σκεντεράι με κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων βρήκε τον Αποστολίδη ο οποίος με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μακρυωνίτη βάζοντας το κυανοκίτρινο  πειρατικό μπροστά στο σκορ. Στο 31΄και 38΄λεπτό ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είπε «ΟΧΙ» σε σουτ των Τριμπόνια και Κιοσσέ  .
Στο 61΄λεπτό   οι δύο ομάδες αναγκάστηκαν να συνεχίσουν με δέκα παίχτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Γ. Αλεξανδρής και Παναγιώτου. Αν και η ανάπτυξη της Δόξας ήταν μάλλον ανορθόδοξη, εν τούτοις έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Παναγιωτίδη για την ισοφάριση, ο Πονηρός όμως αποσόβησε τον κίνδυνο και η Ερμιονίδα έφυγε από τη Μεγαλόπολη με το τρίποντο της νίκης, που την έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Δόξα Μεγαλόπολης : Μακρυωνίτης, Γ. Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας ν(80' Γκ. Πέπα), Δρόσος (59' Κ. Ασημακόπουλος), Κατσαρός , Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (62 λ.τ. Λεβέντης)
Ερμιονίδα: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νότης, Κιοσσές, Σκεντεράι, Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (88' Τσόφλιος), Αποστολίδης (93' Κανταρτζής), Σελμανάι (92' Καραλής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates