Social Icons

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Αγωνιστική Κυριακή για τους δρομείς απο την Ερμιονίδα.




Στο όμορφο Καστόρι Λακωνίας θα ταξιδέψουν
οι δρομείς από την Ερμιονίδα την Κυριακή 18/12/16 και συγκεκριμένα οι Ευστρατίου Ι. ,Γκιρτάκης Α. ,Τσιρακόπουλος Ι. ,Οικονόμου Ε. ,Πίλουρης Κ. οι οποίοι θα "κλείσουν" την αγωνιστική χρονιά για το 2016 στον πανέμορφο και καθιερωμένο πλέον Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο. 



Την ίδια μέρα στη χιονισμένη Πάρνηθα θα αγωνιστεί ο Χατζησταύρου Σ. στο 1ο Platanopigi trail race 18km και στο μικρότερο αγώνα των 10km θα αγωνιστεί ένας άλλος έμπειρος δρομέας από την Ερμιονίδα Γκιώνης Α. 
Να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή ο Χατζησταύρου Σ. έτρεξε στον 11o Χειμωνιάτικο Ενιπέα 24km στον Όλυμπο, στον πιο δύσκολο μικρό αγωνα οπως ψηφίζεται κάθε χρόνο. Νικητής του αγώνα ήταν ο Θεοδωρακάκος Δημήτριος με χρόνο 02:01:02 και πρώτη γυναίκα η Μπίκα Δήμητρα με χρόνο 02:35:19 ενώ ο δρομέας από το Κρανίδι σημείωσε μια πολύ καλή παρουσία τερματίζοντας στην 37η θέση με χρόνο 02:35:49 ανάμεσα σε 527 αθλητές. 

Η δράση συνεχίζεται για τους δρομείς από την Ερμιονιδα στη Λίμνη Βουλιαγμένης και στον αγώνα δρόμου θεσμό "Run the lake 10km" στον όποιο θα αγωνιστούν οι παρακάτω : Παπαδημητρίου Ε. , Κούτρας Λ. , Καισσαρεύς Μ. , Κατσούλης Γ. , Λαύκας Δ. , Παπαδημητρίου Μ. , Μιχαήλ Α. ,o συγκεκριμένος αγώνας δρόμου υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
Σταθερός στόχος του αγώνα είναι η προσφορά σε συνανθρώπους μας πού έχουν ανάγκη. Αυτή τη χρονιά ο αγώνας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού τα έσοδά του θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη μέρους των νοσηλίων του Πρωταθλητή Μαραθωνίου Δρόμου και βασικού συντελεστή του Run the Lake, Κυριάκου Λαζαρίδη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον Ιούνιο του 2016.

Ευχόμαστε σ' όλους τους δρομείς από την Ερμιονίδα

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ

 και δύναμη για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates